NrgL_67 Bebeğim 5 aylık sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüp öyle uyuyor ilerisi için sorun olur mu acaba ? Böyle bir durum yaşayan var mı bayanlar yazarsanız sevinirim
Deletedmom02100 NrgL_67 benim bebeğim 4 aylık sırtüstü uyuduğunda hemen sıçrayıp uyanıyo yüzüstü uyuyo sürekli bi sıkıntı yok şuan☺️
Bahar23 NrgL_67 benim bebeğim beş aylık yatağa sırt üstü bırakıyorum yüz üstü dönüyor demek ki öyle rajçhat ediyor ben de karışmıyorum zaten sırt üstünde olunca da çok sıçrıyo
Detaycianne NrgL_67 olmuyor canım oğlum 4 aylıkken dönmeye başladı şimdi 7 buçuk aylık girmediği sekil kalmıyor inan bırak nasıl rahatsa öyle uyusun. Ben yüz üstü dönünce gece falan ceviriyordum korkuyordum uyanıyordu sinirden. Dr nasıl rahatsa öyle uyusun karışma dedi
MayneymisAltintop Artık kendi kendine dönebiliyorsa bir sıkınt olmas diye düşünüyorum. Sadece dikkat edilmeli
Rumeysaakd Benim kızım 2 ay 10 günlük sırt üstü kesinlikle yatmıyor yüzüstü yatıyor daldıktan sonra tekrardan sırt üstü koyuyorum ama tekrar hareketlenmeye başlıyor ailecek yüzüstü uyuyoruz 😴
Liya00 Benim bebeğim 2 ay 22 günlük yüzüstü uyuyor gündüzleri sürekli başla nda bekliyorum. Sizler de başında mı bekliyorsunuz?
Reyyan-Lara Liya00 ara ara kontrol ediyorum çarşafının gergin olması yeterli bende doğduğundan beri yüzüstü yatırıyorum kafasını kendi çevirebiliyor