Ebruuu26 Merhabalar. 1 sene oldum Doğum yapalı ama ameliyat yerim hala kırmızı ve şiş . Sizler de durum nasıl acaba normal mi yoksa doktora gitmelimiyim ?
Busrademiir Ebruuu26 5 ay olacak aynı devam benim de 🙄 Görünce moralim bozuluyor galiba ya da depresif olarak öyle görüyorum
Balyanakprenses Ebruuu26 ben 18 yaşında anne oldum sezeryan olalı 10 ay oldu ama bende çok şükür iyi gidiyor hatta kenarlarında izi bile kalmamış ağrısı var ise bir aile hekimine gitmenizi öneririm
Ebruuu26 asocialmom sizin daha yeni normal öyle olması ama benim 1 sene geçti o yüzden korktum açıkçası
Cansueymen Benimde 10. Ayım kırmızı mor gibi yeni bir doku oluşmuş sanki dışarı doğru kabarık üstelik.
Ebruuu26 Balyanakprenses ağrısı yok ama arada bir üşütünce falan oluyor bazen kaşınıyor dikiş yerleri
Balyanakprenses Ebruuu26 evet benim. De arada kaşınır ama geçiyor ya bende hep diyorum tam geçecek yine hamile kalıp yine aynı tas aynı hamam olacak inşallah sağlık sorunum olmaz diye dua ediyorum
Balyanakprenses Ebruuu26 eşim ilk zamanlar soruyordu bir seneye kadar geçer mi izi kalacak mı gibisinden konuşmasından anlamıştım izinin hoşuna gitmeyeceği ama annelik kolay değil demiştim katlanacaksın demiştim
Cansueymen Ebruuu26 aynen bende de öyle ve hiç öyle geçecek gibi birden değil resmen yeni doku oluşmuş
Ebruuu26 Balyanakprenses evet doğru söylemişsin .. inşAllah geçer en kısa zaman da ayıptır söylemesi ilişkiden sonra daha çok kızarıyor sanki
Balyanakprenses Ebruuu26 yok benim öyle olmadı bilmiyorum ilk zamanlar çok takıyordum şimdi sadece etrafında çatlak izi var onların geçmesini bekliyorum darısı başınıza inşallah