Alparslan_habip Kızlar cuma günü sünnet oldu Bugün banyo yaptıracağız ? Normalde kaç gün sonra yaptırabiliriz ve oraya su değecek mi neye dikkat etmeliyim
Dolores Alparslan_habip biz 4 gün sonra yaptırdık, su değecek tabiki ama ovalamanızı önermem, sabun da sürmeyin üstünden aksın gitsin.
Ayazinannesiii Alparslan_habip bizde ertesi gün suya oturttuk bantı çıktı kendi kendine hiç ellemedik orayı kremini sürdük çıkınca o kadar
lilyummm Alparslan_habip bizim doktorumuz sık sık banyo yaptırmamızı önermişti, banyo yaptıramıyorsak bile sıcak su da oturtun demişti. Suyu kovayla değil de elimize döküp elimizle yavaş yavaş döküyorduk biz yıkarken
Mslakn Alparslan_habip bızde gecen cuma yaptık pazar gunu suya oturtur kesınlıkle dus aldır dedı doktor suan ıyılestık vok sukur
MiniKaya Alparslan_habip biz 3. Gün yaptordık normal bir şekilde banyosunu yaptırdık sadece o bölgeye su tuttum sabunlamamıştm o günden sonra hergün yıkadım kaşınmaya başlıyor zaten o zaman ovalayarak yıkamıştm
MiniKaya ays10110 yo bi acısı yoktu faKat benim oğlum psikolojik olarak etkilendi pipisini görünce bile ağlıyordu o yüzden duş başlığını direk tutmayıp avucumla su döküyordm