Mlk42 Merhaba arkadaşlar kız bebek anneleri kulakları ne zaman deldirdniz ne zaman deldirmeyi tavsiye ediyorlar 4 aylık bebegim var deldirebilir miyim acaba sıkıntı olur mu deldirsem
Eceedemiiir Mlk42 doktorum 2 yaş altı önermedi bende deldirmedim, şuan 5 ay 6 günlük şuan zaten kulaklarını çok çekiyor riske atmak istemiyorum
Nefeshiramm Mlk42 çok küçük benim kızım 1 yaş 1 ay 15 günlük hala deldirmedim. Çevre hep 8-9 aylıkken deldirilebilir diyor herkes öyle yapmış ama yinede kıyamadım bugünlerde delireceğim inşaallah
Kocakgiller Mlk42 ben 6. Ayda düşünüyordum doktoruma danıştım 1 yaş ve sonrası daha iyi olur deyince 1,5 yaşda deldirdim çok şükür hiç bi sıkıntı olmadı eczanede deldirdim 50 tl küpe artı delme işlemi
Rcn81hn Mlk42 neden deldiriyorsunuz? yetişkinler bile deldirdiğimde ağrılar oluyor canları acıyor . kıyamadığımız bebeklere neden böyle bir şey yapıyorsunuz yapmak istiyorsunuz ki?
Egeninguzelannesi Mlk42 Daha 4 aylık neden bu kadar erken deldirmeyi düşünüyorsunuz kulaklarını keşfederken Allah korusun cikartabilir ya da uyurken rahat edemez yetişkinler bile kupeyle uyuyamıyor genelde
Kocakgiller Rcn81hn eczanede deldirdim. Kuyumcu da çekiyormuş ama nedense eczane bana daha steril olacakmış gibi geldi 🤷♀️
Yesilev2022 Bebeklerin kulakları gelişmeye devam ediyor siz bu kadar erken deldirirseniz delik aşağı yukarı kayabilir büyüdükce o zaman da estetik görüntü olmaz yine de siz bilirsiniz 🤷♀️