Merve3333 Merhabalar herkese sağlık ocağından oğluma D vitamini verdiler.Biraz kullandım kabız yaptı çok kötü.Acaba onerebileceginiz başka d vitamini var mı?3 aylık şuan kullanmaya başlasam bir sıkıntı olur mu?Geç mi kaldım acaba
Ozlemt21 Hayır geç kalmadın.. 1 yaşına kadar kullanın diyor doktorlar.. bize yenidoğan doktoru ACD önerdi onlarda ordaki bebeklere onu veriyormuş.. bizde onunla devam ettik.. hala onunla devam ediyoruz çocuk doktorunada sorduk. İstersen sende onu kullanabilirsin..
dreamsareforever Ocean önermişti bize de doktorumuz, içeriği temiz, yeni doğan döneminden beri kullanıyorum
dreamsareforever Merve3333 Merve3333 fiyatı yüz lira civarında sanırım ama çok uzun süre kullanılıyor, iki haftalıkken başlamıştık sanırım ama hemen de başlanabilir bildiğim kadarıyla. Bir şişeyi beş aya yakın kullandık. Kabız yapmıyor hiçbir yan etkisi yok. Dördüncü ayda demir başlıyor, onu da Ocean marka kullanıyoruz
Bebegimm1 Merve3333 pedia D kullanmistim doktor yazmisti gecen sene 10 tl yan etki yasamadik hic yasina kadar kullandim