Elifinannesii_ Anneler kızımın bezini açtığımda çiş yaptığı yer koyu bir şekilde sapsarıydı normalde bezi berrak beyaz olurdu. Şimdi koyu sapsarıydı. Susuz mu kalmış acaba ?
burjuvaanne Elifinannesii_ evet susuz kalmis bebisiniz ara ara bi kac cay kasigi dolusu verin hem sutten olusan yagdan dolayi agzinin icide temizleni verir miss 🥰
Bebiko- Elifinannesii_ canım benim oğlumda da aynı durum vardı sarı ve kokulu sonra gözlemlediğim de yeterli beslenmedigi zamanlar da ve su içmediği zamanlarda. Bu şekilde oluyor beslenmesine dikkat et
Arss21 Evet susuz kaldığı zamanlar idrarın rengi sapsarı oluyor bizim de bazen öyle oluyor bebeğim suyu az içtiği zaman
Elifinannesii_ Balkizlarim kızım 5 ay 28 günlük normalde emziriyorum diye su vermiyordum veriyorsam bile az veriyordum şimdi suluğuyla verdim 20 cc kadar içti baya yanmış gibiydi. İhmal etmeyeceğim teşekkür ederim 🌸
Balkizlarim Elifinannesii_ şimdi suluğuyla verdim 20 cc kadar içti baya yanmış gibiydi. İhmal etmeyeceğim teşekkür ederim 🌸 Oyyy kurban olayım yavruya 🥰🦋🥰 Zaten az kalmış ek gıda dönemine bol bol içer rica ediyorum ♥️