Gulsevennn Herkesin sağlık Ocağımı böyle Hep aynı şeyi yaşıyoruz gelmeden önce ara ben bazen sağlık ocağında olmuyorum diyor ebemiz ama arıyorum arıyorum açmıyorlar aşımız var gerçekten böyle ihmalkarlık olamaz
Prensesannesi38 Gulsevennn hayır canım asıl onlar arıyor aşısı var unutmayın diye nasıl iş o ? Gidince söyleyin asıl milleti sağlık ocağı arıyormuş diye karşı çıkarsa o zaman sizi şikayet edecem diyin
Sumeyraas Gulsevennn bizim hemşire iş için kullandıkları cep numarasını verdi. Ordan yazışıyoruz ya da arıyor. Sağlık ocağını arayınca açıyorlar. Şikayet edin isterseniz.
ikimelekannesiiiii Gulsevennn valla bizimki asi gunu sabahtan arar gel diye rutin kontroller felan oldugundada arar gel kontrole diye
Gulsevennn @Prensesannesi38 @Sumeyraas ikimelekannesiiiii balyanak53 Bize önceki kontrolümüzde şu gün aşınız var diye söylüyor en son dokuz aylık aşısında söylemişti şimdi de aşımız var gelmeden önce aramamız gerektiğini söylüyor arıyoruz arıyoruz açmıyorlar doktorumuzun numarasına da ulaşılmıyor bugün aşı kaldı gibi görünüyor 😒
Momonlyn Gulsevennn Ay ne demek aşı kaldı, onların işi bu 🙄 Ben olsam hemen sert tepki verirdim, suan bile sinir oldum 😏
tubasd Gulsevennn takip karti var zaten karttaki tarihe göre gidiyorduk kendi hemsiremiz olmasada baska hemsire yapiyordu aşıyı
luluuu Gulsevennn bence şikayet edin. Ya da gidip oradaki doktorunuzla konusun. Ayrıcaa gittiğiniz zaman başka hemşire de sizinle ilgilenebilir.
Deletedmon_65 Gulsevennn tam tersi o beni arıyor şu gün aşınız var unutmayın diye 😌 Mutlaka söyleyin buu yaptıkları ihmalkarlık.
Deletedmom_101 Gulsevennn benim doktorunda hemşiremde öyleydi tabiri caizse köpek gibi azarlardı açmazlardı telefonları . bende doktorumu değiştirdim şimdi doktorda hemşirede gayet ilgili ne zaman arasam açarlar