Damla29 Deletedmon_65 yarım oturtma şeklinde oturttum 6 aylık olacak oturtuyorum suan kucagımda oğlumda 5 aylıktı doktor yarım oturt dedi ama erken oturtmadığıma pişman oldum 9 aya kadar desteksiz düşüyordu hep 9 ayı biraz geçti kendi kendine desteksz oturdu
Naz_ve_annesi Deletedmon_65 Bence biraz erken 6. Ayda bile yarım oturtun diyorlar biraz daha bekleyin bence ama tabiki yinede siz bilirsiniz
Cangul Deletedmon_65 benim bebeğim 4 aylıktan beri oturmak istiyorum engel oluyoruz ama oturmak istiyor 5 aylık oturuyor biraz bebege baglı gibi biz oturmasına çalıştık ama kendi yelkenip duruyor oturcsm diye şimdi otutturuyoruz
Anneko Deletedmon_65 4. Ay kontrolünde doktorumuz kucakta oturt demişti şuan 5 buçuk aylık arkasına destek koyup oturtuyorum zaten çokta istekli emekledikten sonra kendisi yorulunca oturmak istiyor kolundan destek alıpp yarım şekilde oturuyor
Deletedmon_65 Zlm bende deneyeyim diyorum şu içine oturtuyolar ya yuvarlak yastık ama cesaret edemedim 😅
Deletedmom_23 Deletedmon_65 Doktorunuza danışarak başlayabilirsiniz. Benim bir arkadaşım zararı olur diye bebeği hiç oturtmadı. Şuan oğlumla aynı aydalar. 9 aylık bebek daha desteksiz oturamıyor.