Sevilay37 Oglum 6 ay 5 gunluk , Sabahları 6 da kalkıyordu. Bir haftadır 4 te kalkıp ağlıyor ve 6 ya kadar uyumuyor sonra yarım saat uyumuyor tekrar uyanıyor gece 7 saat gündüz 3 saat uyur oldu . Niyedir, düzelir mi ne kadar sürer böyle mi kalır aşırı bitkinim
Eyllsre5224- Sevilay37 atak haftasında olabilir canım bizimkida 6.aya girince çıldırdı şuan 6ay 19günlüğüz düzeldi gibi
melekmommy Sevilay37 duzelir canim benim sabret biraz anneligin en onemli puf noktasi sabir bizimki 22 aylik gece bi kere uyaniyo bazen hic gunduz uykusuda bir bayadir buyucek gecicek sakin ol onu sewginle sifanla sakinlestir saril bol bol benimki oyle sakinlesiyordu nacizane tavsiyem
Brutal-Betty Sevilay37 oğlum 10 aylık hâlen daha geçe 3 4 kez uyanıyor sabah ,7 de ayakta düzelecek mi bende çok merak ediyorum
Sevilay37 melekmommy sarılıyorum bol bol öpüyorum ama aşırı hareketli hem uykusu var hem ağlıyor hem tepiniypr çok çaresiz kalıyorum
Sevilay37 Brutal-Betty uyanması mesele değil uyandıktan sonra en az 1 saaat uyumuyor , gece toplan ne kadar uyuyor sizinki
Brutal-Betty Sevilay37 benim oğlum erken yatmıyor 11 de zar zor uyutuyorum ben saat başı uyanıyor nerdeyse mama içiyor biraz oyun oynuyoz sonra geri yatıyor bu sıra dişler den mı bilmiyorum hiç uyumuyor hep ağlıyor uykusu var uykusuzluğa ağlıyor ama yine de uyumuyor
Anneko Sevilay37 5 buçuk aylık kızım 1 haftadır 5 dedin mi uyanıyor gözleri kapalı ağlasam mı uyusam mı diye sürekli mızıldanıyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor uyanık kalsın diyorum bu sefer de sürekli mız mız gözlerini ovalıyor daha yeni uyudu anlamadım bende noluyor
Sevilay37 Anneko aynısı işte ya uyutsam uyumuyor yatağa koyuyorum uyanık dursun diye gene agliyo kucağa alıyorum yine agliyo uykuya dönemiyor
Sevilay37 Brutal-Betty hep ayni demekmiş ama benim gücüm kalmadı ya , aşırı sinirleniyorum sonra da sinirlendim diye kendime sinirleniyorum dun kızdım sesimi yükselttik çocuğa sonra cok üzüldüm anlamıyor neticede diye sma böyle 1 saat aralıksız sallayıp sonra hala eli kolu durmayinca sinir oluyorum