Emeel 10 aylıkken atak oluyormu ? Bebeğimin huyu çok değişti uyku düzeni tamamen bozuldu. Yanlız kalmaktan korkuyor yatağına bıraktığım an ağlıyor. Memeye aşırı düşkün bi bebekti 10 katı oldu. Saat başı emziriyorum uzun süre emiyor..
Oznur_0708 Emeel evet canım var şu 1 yaş sendromu uzun sürüyormuş önceden başlayı 47. Haftaya kadar gidiyormuş
Fulyadoga1 Emeel aynı dertten muzdaribim . 11 aylık olmak üzere tam atak bitiyor derken köpek dişleri geliyor . Gerçekten çok zorlanıyorum . Allah hepimize sabır versin
Minnakkk Emeel her dönemleri atak bu bebelerin 🙈 hic takip etmiyorum atak takvimini bazen ablam atıyor gunesli gunlerinmiş dedigşnde bile sıkıntılı geciyor 😂 bizde 10 ay 20 gunlugz uykuya gecişleri aşırı zor ve surekli cığlıkla uyanıyor
Brutal-Betty Emeel var galiba 10 ay 3 günlük oğlum 1 haftadır uyku denilen bir şey Yok geceleri kaç kez kalkıyor artık saymayı unuttum sabahın köründe ayakta ek gıda mama veriyorm.bu sıra mamaya sardı yemek yese de mama içmek istiyor durup durup ağlıyor beni hiç bir yere salmiyo yanında oturacam yetmiyor kucağıma Alaçam 🤷
Yoruldum Emeel Atak günleri bebeğin olası doğum tarihine göre belirlenir , bebeğim 36 hastalıkken dünyaya geldi su an 31 gün süren bir atak döneminde ama 10. Ay atağı olarak değil doğum tarihine göre yazıyor uygulama ( 10 ay 17 günlük )
Handehlal Emeel off bizde fena haldeyiz uykuya aşırı zor geçiyor ben sürekli yanında olucam hatta kucağımda olcak hoş kucağımda da durmuyor da😂 başkaları en sevdiği dedesi bile olsa orda ben varsam beni istiyor Allah yardım etsin hepimize😬