Ask_kokulu_yavrum Hiçbir özel hastanede nöbetçi çocuk doktoru bulamıyorum biz buraya yeni taşındık taşındığım il de hep vardı Antalya gibi bi şehirde nasıl olmaz şaşırıyorum Bide en iyisinden ve alakalısından bana çocuk doktoru önerir misiniz
Birtaneanne Ask_kokulu_yavrum Vitale Hastanesi’ne gidin her zaman için doktor var orda. Özel hastane Antalya için bebek çocuk hastanesi olarak başta geliyor. bizim oradaki doktorumuz doçent doktor Salih kalay 🌼
Shsmb Ask_kokulu_yavrum Özel akdeniz sifa hastanesinde serkan beyden cok memnunuz.Ne zaman bir problemimiz olsa gerek mesaj gerek telefon açarız.hemen dönüş yapar.
Ask_kokulu_yavrum Birtaneanne Birtaneanne allah razı olsun şimdi götürüyorum çocuğu kepez varsak tarafında
Birtaneanne Ask_kokulu_yavrum amin hepinizden inşallah gelmiş geçmiş olsun inşallah bıan önce iyileşir evladın ❤️ Aklında bulunsun Vitale , medstar , Akdeniz şifa hastanesi bunlar çok iyi hastanelr hepsi de özel yanlış bilmiyorsam Allah acil şifa versin ❤️🤲
Shsmb Ozel Akdeniz şifa hastanesinde serkan özen bey var.bizim doktorumuz.haftanin belirli günlerinde aksam 18.00 22.00 arasi novetci oluyor.diger günlerde baska cocuk doktorları bu saat aralığında oluyor
Ask_kokulu_yavrum Birtaneanne allah razı olsun canım geldik güzel bir hastane Allah durumu olmayana yardım etsin ama gerçekten bu dönemde hastalık bile lüxs
Birtaneanne Ask_kokulu_yavrum malesef öyle devlette ilgi sıfır malesef parayı veren düdüğü çalar muhabbeti kesinlikle artık günümüzde uyumlu. Devlet hastanesinde ölümden döndük yavrumla hala dalga geçer gibi sancin yok naz yapıyorsun dediler , özele gitim sezeryana alındım direk bebek içerde kakasını yapmis az daha gecikse o da kakasını yiyecekti.
Yaseminulker Zey123 bende orda doğum yaptım nöbetçi çocuk doktoru yoktu devlete götür çocuğunu dedi acildeki nöbetçi doktor