Thesra Janss Yaaaa aynisini biz yasiyoruz doktora gidemedigim icin daha sorma firsatim olmadi zararlimiymis oeki cunku verdigim ilk an kizariyor sonra geciyor
Janss Thesra Bu kodlanmış maddelerden birinin kaşıntı kızarıklık yapma gibi bir yan etkisi varmış doktorumuzun söylemesine göre . İsmini hatırlayamadım yazmıştı maddeyi . 🤦🏼♀️ Ben görmüştüm sizin kızarıklık şikayeti yazdığınızı ama isminizi anımsayamadım hatta kaşıkla sıyırıyorsan ondan olabilir falan yazılmıştı . Aynı durumu görünce ben direk ilaca bağladım. Zararlı mı değil mi o kızarıklık durumu onu bilemiyorum ama benim fikrim durduk yere tepki vermez vücut 🤷🏼♀️
Thesra Janss Evet ya bunu ogrenmek gerekir aslinda bakalim bir ara soriyim doktoruna en iyisi zaten sorucakt ama burda sadece bende oldugunu ogrenince bizim cildimiz hassastir dedim gectim aklimdaydi yinede
Janss Thesra Ben PurFerro isimli bir takviye buldum birde onu danışacağım temiz içerik anladığım kadarıyla .
teachersrn Janss sideferde süt aroması var süt alerjisi olabilir mi bebeğinizde? Biz de biraz kullandık sonrasında alerji doktorumuz kullanma dedi pur ferro kullanıyorum memnunum
Janss teachersrn İshal geçmişimiz var 3 aylıkken alerji testi yaptırdık süt alerjisi yok bebeğimde ama sonradan oluştuysa bilmiyorum . Doktorumuz içerdiği E kodlu koruyuculardan birnin ismini söyledi o aletji kızarıklık kaşıntı döküntü gibi etkiler yapabiliyormuş kızarıklığın ondan olabileceğini söyledi ama kesin değil tabii sizin söylediğiniz de ihtimal 🤷🏼♀️ Aylık kontrolde detaylı öğrenicem artık . Ben de PurFerro nun içeriğinin iyi olduğunu düşündüm bakınmalarım sonucu . Doktorumuz ne der bilmem 🤔
bynduru teachersrn Pur ferro kullanmak istiyorum.Ama bebegim 4 aylik 6 kilo ne kadar vermeliyim bilmiyorum
teachersrn Janss bizim de testte çıkmadı non ige kategorisinde bebeğim hiç yokmuş gibi çıkmayabiliyor yani umarım sizde yoktur tabi ki ama ağız kenarında kızarıklık diyince başka alerjik bebeklerden tanıdık geldi geçmiş olsun
Janss Elfela Ben kullanım ya da kullanmayın diyemem de hani içeriğinde zeytinyağı ve d vitamini olanlar var onları da tercih edebilirsiniz . Wellcare 400 IU ve Ocean 400 IU 🕊
Janss ErtugrulAnnesii Ben kullanılır kullanılmaz hani öyle bir topa giremem ama PurFerro isimli içeriğinin daha temiz olduğunu düşündüğüm bir alternatif buldum onu danışıcam . Whtspptan yazınca sanki doktorum irite oldu 😔 Yani bu kadar ince eleyip sık dokumak faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ama benim içim de cız ediyor gerçekten gözüm görünce kullanasım gelmiyor 🤷🏼♀️
ikos58 Janss Fermix, floradix, purferro, nutrigen, myiron Mühendisinoğlu yıldızlar listesini böyle paylaşmıştı temiz içerikliler. Biz de bu ay başlıycaz purferro nun yeni üretimlerinde şeker varmış dikkat etmek gerek.
Janss ikos58 Nutrigen ile 6. ay itibariyle başladık . Ama bu uçup giden fiyatlar artık bel büküyor gerçekten . 30 adetli 60 küsür lira .. 🤦🏼♀️
Joipt [bilinmeyen] arkadaşlar bizim doktor Demir ölçümü yapmadan direkt 4. Ayda Demir ilacına başlayın dedi.sizinkiler de öyle mi yaptı ya Demir depoları yeterliyse? Her şeyin fazlası zararlı değil midir?
Emine Joipt evet genelde bebeklerde 1 yaşına kadar eksiklik olduğu için veriliyormuş 9.ayda test yapılıyor duruma göre azaltılıp arttırılıyor
Janss Joipt Takviye edici olduğu için verliyor tedavi edici dozda olmadığı için sıkıntı yok dedi doktorumuz. Beni tatmin etti açıkcası ☺️
bynduru Joipt aslinda öyle degil depolari doldurmak amacli.Ani bir kan kaybo durumunda bunyesi guclu olsun diye