aysglgngr Arkadaşlar merhaba rahatsızlığından dolayi memeden kesmek zorunda kaldım kızımı 8 ay 25 gunluk mamayi almiyor. Pınarın devam sutlerinden kullanan varmi veya keçi sütü inanin ne yapacağımı şaştım . Yani biberonun yarısına sut yarısına şu koysam uygun olur mu?? Lütfen bana yardım edin ….
TugceSh aysglgngr merhaba canım ben kullanıyorum bebegim şuan 20 aylik ama 9 aylıkken süt vermiştim mama da veriyordum . Bir sorun yaşamadım. Su ile vermiştim bende ilk verdiğimde. Süt verme zararlı diyenlere bakma olur mu bebegin daha küçük vermen gerekiyor .
YeniAnneIstanbul aysglgngr hic bir mamayi almiyorsa kefir veya yogurt versen daha iyi olur. Pinar devam sutu sekerli onu vermek yerine normal sut daha iyi, normal sut icin daha erken, hayvansal sut kansizlik yapabiliyor. O yuzden gercekten en iyisi yogurt veya kefir
bebek1334 aysglgngr tüm mamaları deneyin 8 aylık bebeğe süt verilmez. Elbet tutacaktır birini sma kullanıyoruz seviyor.
Bir_prens_bir_prenses aysglgngr 1 yaşından sonra kızıma kullanmıştım sevmişti. Eğer başka çare yoksa vermelisin ilk 1 hafta suyla karıştır sonra yavaş yavaş normal verirsin. Ben oğluma cici bebe verirken sütle veriyorum çok şükür Bi zararı olmadı
Dnzysm aysglgngr 9.5 aylikken doktor kontrolünde başladık sabah akşam içiyor. Su an 10 aylik Gündüz.ek gida sabah akşam süt
aysglgngr Dnzysm ya inanın bende öyle istiyorum gece sut içsin yeter.. aptamil bebelac hip hepsini denedin kokusu duyunca istifra edecek gibi oluyor.bende yeni bıraktırma zorunda kaldım zehir guatr hastası olduğumu öğrendim. İlaç almak zorundayım henüz daha yaşım 23 çok zor Allah herkese derman verdim en başta. Acaba hangi sutu kullanıyorsunuz nereden temin ediyorsunuz ???
Dnzysm aysglgngr öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğim memeyi hiç tutmadı hiç emmedi yoğun bakımda yattı doğunca hemşireler biberonda verdikleri için bana dönmedi. 3 aya kadar sagarak sut+mama şeklinde gittik. Ama 2 aya kadar sut azala azala mama arta arta gittik sonra 4 aya kadar 1 ay full mama ile beslendi ama artık mamada içmek istemiyordu az az ve aşırı sık veriyordum inanın başlansın diye saat Ba si yarım saate bi mama yaptigimi bilirim. 4. Ayda ek gıdaya başladık mama hiç içmez oldu. Doktor şey dedi böyle durumlarda mecburen başlıyoruz komple katı gida da olmaz ne kadar şu içse de dedi. Benjnki ek gıdacı diyebilirim. Ben şu şekilde yapıyorum şu an. Sabah uyanır 100 110 cc süt içer. Sonra kahvaltı öğle yemeği ara öğün akşam yemeği akşam yatarken tekrar süt 100 110 cc. Size fikir olsun diye anlattım. Malesef her çocuğun sınavı buyume sekili farklı allah yardımcınız olsun. Bu arada pınar devam sutu kullanıyorum. Milupa da denedim. Milupa daha uygun pınardan ikisinide sevdi ama. Milupa bizim burda sadece migros da var ordada tichet geçmediği için ben farklı bir marketten alıyorum -
aysglgngr Dnzysm size de çok büyük geçmişler olsun Rabbım hepimizin evlatlarını bağışlasın yeter ki canları sağ olsun . Gerçekten çok haklısınız Allah herkesin yardımcısı olsun. Önerileriniz için ayrıca teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok sağ olun..
Dnzysm aysglgngr amin cümlemizin inşallah. Ama tabi siz yine doktorunuza da sorun çünkü bebegin gelişimine göre de karar veriliyor. Sütün kansizlik yaptıgı da söyleniyor ama şimdilik bi sorun yaşamadım diyebilirim 15 gündür. Ayrıca ben sulandırmadan direk veriyorum
UraSsmom aysglgngr 8 aylık daha çok küçük devam sütü değil mama vermeniz gerek ben mecburen sütten kestiğimde 17 aylıkken vermeye başlamıştım
ikicocukluAnne_ aysglgngr bene yaşında bırakmıştım ilk suyla süt yarı yarıya içine de 2 tane cici bebe atıyordum şimdi kendi bıraktı içmiyor