Rezenecayi Hapykindasil kilo takıntısı olan ve kilosu sabit kalan biriyimdir normalde. Doğumdan sonra da öyle olacağını sandım. Ama şu an 7 aylığız ve 3 kilom kaldı. Hiç özel çaba harcamadım. Her akşam oğlumu gezmeye çıkarıyorum ve 1 saat yürümüş oluyorum. Bunun etkisi galiba
Biricikkizim Hapykindasil 3 yıl oldu hala veremedim artık vermek için de uğraşamam,verebilseydim 3 yılda verirdim ama veremiyorum.
Elisatrgt Sedadgr neden içemez ki 9 aydır içiyorum diyetisyenim de 1 tane içebilirsin dedi hiç bir sorun da yaşamadık rezenenin kilo kaybına etkisi yok ki
Ygtebr Elifsaremoms kilo verememiş olmanız ürünlerin hatası değil koçunuzun iyi olmamasindan veya sizin programa uymamanizdan kaynaklanıyo olabilir ben toplamda 14 kilo gayette güzel verdom aylardir bıraktım kiloda almadim herbalife tabiki çözüm değil diyeti birakinca da kilo aliniyo illaki ama onu kullanirken sağlıklı beslenmeyo öğreniyorsun ve sonrasında dikkat ederek devam ediyorsun
urazinannesiii Ygtebr bende burada kimseyi bi şeye yönlendirmek istemem karşı da çıkmam herkesin düşüncesine fikrine saygım var ama dediğiniz gibi koçluk çok önemli. Bende şu an herbalife kullanıyorum. Diyet spor bana biraz yorucu geldi çok sıkıntıyı seven birisi değilim herbalife bana biraz kolaylık geliyor açıkcası. 3 aydır falan kullanıyorum. Benim vücut biraz tembel zor kilo veriyorum. Her ay da kan tahlili yaptırıyorum değerlerimde bi sıkıntı olmadı herbalife kaynaklı. Memnunum yani. Pahalılık konusunda da evet biraz pahalı maalesef
MelinayAsel29 Hapykindasil bu salgına alakasi var mı emin değilim ama ben de kilo veremiyorum yapıştı kilolarım ya
Sebusebu 68 hamile kaldım 86yla doğum yaptım. Bebeğim 5 aylıkken tekrar 85e cıkmıştım. Şimdi baya dikkat ediyorum bakalım 🥲
Emirin_Annesi02 Hapykindasil 54.700 ile hamile kaldım 66.800 ile de doğuma gittim. 17 gün oldu doğum yapalı . Aktif emziriyorum. Tam tahıl ekmeği tüketiyorum ( sadece kahvaltıda)ve şu an 57 kiloyu gördüm şükür. Hedef 52 . İnşallah vermeye devam ederim
Zeynep_zumra Hapykindasil 64 ile hamile kaldim 40 gunde emzirmedgm halde 64 e indim kilom sabit 64 65 arasi gdio geliyorum boyum 170 sanirim yapısal bide bn gece besleniyorum gece çok yerim gundz agzima frsat bulup bisey atamam
Hbk1122 Hapykindasil benimde öyle 3 ay olacak doğum yapalı bı ara iyiydim bu aralar yine bozuldum çocukla evden dışarı cikilmiyo ki…
Turna-9 Sedadgr emziren anneler üzerinde yeşil çayın zararlı bi etkisi yoktur. Günde 2-3 fincana kadar içilebilir. Yeşil çayın “hamilelikte” içilmemesi gerekir.
Sedadgr Turna-9 kafein var içinde direk bebeğe geçiyor hamilelikte ve emzirme döneminde hiçbir doktor tavsiye etmiyor
Turna-9 Sedadgr siyah çayın yarısı düzeyinde kafein var. Gün içerisinde hiç çay kahve içmeyen birini görmedim. Siyah çay içip vücuttaki demiri emdirmektense yeşil çay içmeyi tercih ederim.
Mrvsmt2502 Sevdam_90 kokuyor yaa 😂 hatta sürümde rezene tadı var 😂 bıraksam sütüm azalır diye korkuyorum
Sevdam_90 Mrvsmt2502 ben biraktim sadece bol su iciyom azalma olmadi 😅😅 sanki surekli pastirma tuketiyom da çemene benzer bir koku uzerimden hic gitmiyor 😅 yatak yorgana da siniyor kendimden sogudum 😂😂 bide ebe bana termosa demle 1 litreyi gun boyu ic demisti 🤣
Mrvsmt2502 Sevdam_90 bende çay sevmediğim için rezene papatya falan demliyorum günde 1 lt oluyordur benimde 😂 yakında bırakcam son aldığım bitsin kilo 100 lira olmuş ucuzda değil atamam 😂😂
Merve4126 iby Bnmde öyle ben Suan kilo olarak düşeyim karnımı sıkılaştırıcı giyeceğim zamanında bende dikkat etmedim korse takmadım karnım kaldı ama emin ol herbalıfe kullanırken okadar yavaş verıyordum ki bıraktım smdi kendi kendine zayıflıyorum 76 ile başladım Suan 61 kiloyum
iby Merve4126 ben 50 kiloyum zaten daha zatiflayamam ki ama koca bir gobegim var hala regl de olmadim onunla ilgisi varmidir acaba?
yusufasrinnn Tarifi veriyorum kızlar :D 1 Adet alerjik + laktoz intoleranslı bebek Günde ortalama 2 saat uyku ile dolanmak :D Ve İşe dönüp 2 saatlik uykuyla hem iş hem bebeği yürütmeye çalışmak Bana 12 kilo verdirdi bu süreç :D
Vldnshn1 Mrvsmt2502 Bence de vücutla alakalı bir durum 74 kiloyla doğuma girdim 1 haftada 66 kiloya düştüm 🤷🏻♀️
Alevvvv Hapykindasil 67 kiloyla hamile kaldım 75 doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra 65 oldum suan 56 olan kilomunda altına düştüm nasıl oldu hiç anlamadım cok takmamak lazım belkide bide size bi önerim olcak gece yatmadan önce bi kaşık yoğurt bitane soda bi kaç damla limon bi çay kaşığı zencefil ayran gibi yapıp için cok güzel yağ yakıyo daha önce denedim çok başarılı bi yöntem