DenizinAnnesiiiii Annelerim merhaba ❤️ Birsey danısacgm size bu kumtel fritoz kullanan varmı aranızda yada baska marka kullanan memnun kaldgnz yardımcı olurmsnz ?
Asyaveannesi04 DenizinAnnesiiiii philips xxl kullanıyorum çok memnunum tencere tava devri bitti desem yeridir her şeyi kolaylıkla ayarla yapıyor kokusuz
Alse35 Gokcehanim ekmek üzeri pizza (eşim kendine yapıyor çok kurtarıcı) Sürekli tavuk atıyorum Misafir geldiğinde hazır börek varsa onu pişiriyorum fırından çok daha kısa sürede hemde Biber atıyorum çok severim kızartmadan daha iyi oluyor Bayat ekmekleri kurutuyorum köftelik çorbalık Yemek ısıttığımda oluyor Yani mutfakta yardımcım elim ayağım 😇
Alse35 Gokcehanim porsiyona göre değişir biz eşimle büyük porsiyonlar tüketiyoruz ikimiz için yeterli ama insani boyutlarda 3-4 kişilik olabilir Mesela 5-6 butu aynı anda pişirilebilirsin ya da 15 adet kadar köfte atabilirsin (iki parmak kalınlığında şekillendiriyorum)
Kumsalbebek1 Merhaba ben Tefal Ey5018 Easy Fry&Grill Classic 4.2 L Airfryer Yağsız Fritöz kullanıyorum ve çok çok memnunum 4 kişiye rahat rahat yeter bebeğim içinde buharda pişirme yapıyorum ızgara altına su koyup ve fiyatıda 2600 Hepsiburada sitesinde
Alse35 Aysecikk3 Amazon’dan almıştım cosori marka ama şu an Amazon’da yok başka sitelere bak istersen 2700 e almıştık tr deki fiyatları çok yüksek değmez