Zeynep_zumra Anneler merhabalar size bir sorum olacak bebek ates kusma ishal yokken ustelik beslenmesi istahi yerindeyken ve ustine bida kabizsa haftalik 200 gr kaybetme imkani varmi yani durduk yere kg kaybı olurmu
Hellomoto Zeynep_zumra benimkide öyle oldu ama tabi cok hareketlenmeye başladı hiç durmuyor kaç aylık sizinki emeklemeye yada yürümeye başladıysa öyle oluyor demekki
11Hilal11 Zeynep_zumra kabizsa evet kilo kaybida olur kilo alimida durur bagirsaklari normal emilimini yapamadigindan çocukta kilo artışı olmaz bizde aynı sorunu yasadik kabizligi gecince kilosuni fazlasiyla aldi
ferlazen Zeynep_zumra ya diştendir? Yada vucutta enfeksiyon vardır. CRP sine baktırabilirsiniz aklıma başka bişi gelmedi
Zeynep_zumra Elf33 3 ayri tartida tartildi hepsinde farkli cikti 8600 du kndi drunda 8400 geldi bir hafta sonra bu mumkunmu ya yemesi iyi oldugu halde
Hellomoto Zeynep_zumra 9 aylık bebeğim geri geri emekliyor ayakta durmaya çalışıyor 2 aydır aynı kiloda
Zeynep_zumra 11Hilal11 yaa ciddimisinzzz peki napmam lazm doktoru kabiz olduğunu biliyor fakat kolay kolay ilaca yönelen biri dgl cok zorda kalmadikca lagma haptik 1 defa hala devam ediyor kabızlık siz çözümü neyde buldunuz bana bilgi verirsenuz drma danisaym bn bi yinede
11Hilal11 Zeynep_zumra ben gunde yarim tatli kasigi zeytinyagi iciriyorum onun disinda ne yaptiysam fayda etmemisti zeytinyagi isi cozuyor bizde