Merve Geceye bir şarkı bırakalım mıııı a dostlar 🥰 uzun yol şarkı listesi hazırlıyorum da 🙈 Benden KÖFN-Bi’tek ben anlarım geliyor 🫠
Kad34 Bende hazırlayacağım İrem derici ara sıra İçimize mi atalım Bengü tatlı Begüm sen söyle Merve özbey yağmur Rastgele.. Geri kalanı burdan destekle tamamlayacağım 😅
Merve Kad34 Ersay Üner tüm şarkıları indirdim. Tan taşçı tüm şarkılar Mabel Matiz-Karakol Cem Adrian-Zincir Sefo’nun yeni şarkıları Oğuzhan Koç-Aşk beni yendi 45 tane indirmişim çok az 🙈🙈🙈
Merve Laden Haktan-Kapın her çalındıkça benden size gelsin o zaman 🙈 babamın yıllardır gelen arama sesi ya. Telefon bir çalıyor kaaaapıııııın heeeerr çalındıkçaağğğğğğğ diye 😬😂
Laden Merve çok severim Haktanı. Nağmeleri beni benden alıyor çok teşekkür ediyorum efenim❤️❤️❤️ Açılmamış videoların iki tanesi. Kibariye Gülü soldurmamı da ekleyelim lütfen🤭
BenMathilda Merve Yol şarkısı mı dendi, bu mutlaka dinlenmeli o yolda Ve.. Eddie vederin into the wild için söylediği tum şarkıları. Ben sanırım yolda düşünen hüzünlenenlerdenim. 🥀