Sedakr42 Slm kızlar bayramda tatile gidicez 3 aylık bebeğim denize girebilir mi acaba. Bi yerde 6 aydan önce olmaz dye okumuştum. Deniz olmazsa havuza falan girebilir mi biliyor musunuz
Burcusenkoc Sedakr42 4 aydan önce vücutları enfeksiyona açık oluyor diye biliyorum 4.ay aşılarıyla bağışıklık kazanıyorlar ama yine de tüm vücut değil de bacaklarını felan sokabilirsiniz ondan bisey olmaz diye düşünüyorum ☺️
Durununannesi46 Sedakr42 kızım 3 aylık, doktorumuz önermedi. Aşıları bitmedi, güneş kremi 6 aydan önce yasak diye biz de gitmiyoruz bu sene. Bide idrar yolu enfeksiyonu olma riski yüksek kız bebek olunca. Seneye gideriz içimiz rahat rahat 🥳
Ezhra Sedakr42 biz geçen hafta gittik doktorumuz sokabilirsinz dedi isilik varsa da iyi gelir dedi. Ama gel gör ki otelin hiç bi yerinde gölge yoktu o kadar güneş vardı ki bizim kız güneşi hiç sevmiyor terliyor anında kızarıyor cok beyaz bütün tatili odada geçirdik maf olduk😀 hatta ucak biletini bi gün erkene alıp döndük 1 gün bile bekleyecek gücümüz kalmamıştı cok pişman olduk gittiğimize aşırı yorulduk 🤣 deniz giremeden eve geldik. Akşam yemeğine bile zar zor indik🙈
Sedakr42 Durununannesi46 anladım canım eşim genelde her bayram izinli olunca gidiyoruz biz ya gezmeyi seviyoruz kızım 15 günlükkende gitmiştik tabi ozaman yenidoğan olunca girmedi
Gizem_Uraz Sedakr42 ayy sakin yapma bu hatayi ben yaptim suan enfeksiyon kapmis antibiyotik kullaniyoruz simdi iyilessin diye gozunun icine bakiyorum
Pinkribbon Gizem_Uraz çok geçmiş olsun idrar uollarindan mi enfeksiyon kapmış denizden mi havuz mu kiz mi bu arada
Sedakr42 Gizem_Uraz çok geçmiş olsun bende bundan korkuyorum işte olmazsa kendimize ait küçük havuzlardan alıp doldurup kullanıcam
Deletedmom5284 Sedakr42 23 günlükken girmişti kızım kafasının girmemesi daha iyi olur bence mikrop kapmaması için birde aşılarıda tam olmuyor o yüzden dikkat etmek gerekli
CEV91 Sedakr42 bizde bayramda gideceğiz oğlum 4 aylık olmuş olacak o zaman ancak doktoru izin vermedi. Sadece ayaklarını sokabilirsiniz dedi 6aydan önce güneş kremi vs süremiyoruz o nedenle uzun süre öyle direk güneş ışığı da yasak
Rika Sedakr42 enfeksiyon kapar sokmayin bence, zaten havuz hicbir zaman onerilmiyor. Cok iyi otellerdeki havuz sulari bile kanalizasyon sularini aritilarak dolduruldugunu biliyorum.
Girlpower Sedakr42 temiz olan bir yerde sokabilirsiniz ama kalabalık bir havuza sokmayın derim aşıları henüz tam olmadığı için önerilmiyor ama temiz kimsenin girmediği bi yerde sokabilirsiniz boyun simidiyle😊