TOSPAMMM17 Kızlar internette çok gördüm sabah akşam aç karnına elma sirkesi ve bir bardak suyu karıştırıp içiyorlar ve baya baya da zayıflıyorlar bende denemek istiyorum ama emzirdiğim için korkuyoRum acaba yapan var mı veya içilir mi bilen var mı
Asl90 TOSPAMMM17 midenizde sıkıntı yoksa yapabilirsiniz. Fermente ürün olduğu için sütünüzün kalitesini artırır bebeğinize bağışıklık olarak döner tabi gerçek sirkeden bahsediyorum ona dikkat edin. Mümkünse bir doktora danışın yinede
1baby1moms TOSPAMMM17 ben içiyorum ama diyette yapıyorum yanı sıra 10 Kg verdim bence 1 hafta ara verip 1 hafta sonra tekrar başlanmalı vücut alışıyor durduruyor kiloyu sirkeyi aç karnına sabah şekersiz kahve yanında içiyorum göbek bölgesini özellikle eritiyor ama ara vermeli sürekli değil Bazen miğde agrısı da yapıyor ona da dikkat etmeli
Y-A-Annesi TOSPAMMM17 eşim içiyor onu valla ben emzirdigim için yapmıyorum da ama spor da yapıyor 83 den 75 oldu şu an. Ekmek bıraktı çoğunluk salata yiyor eridi bitti nerdeyse bırak diyorum hedef 73 Muş😒
TOSPAMMM17 Zeynep0808 sen de mi gördün acaba yapsak nolur balla sıkıldım şu göbekten zaten yemek yemiyorum erir herhalde
Asl90 TOSPAMMM17 evet yarar bağırsakları düzenler tuvalete çıkmanıza yardımcı olur yağ yakımınada katkısı vardı yanlış bilmiyorsam. Çevremde uygulayıp faydasını gören insanlar var ben hiç denemedim
TOSPAMMM17 1baby1moms bende diyet yapıyo sayılırım oğlumun süt alerjisi var süt ürünleri yemiyorum içinde olan şeyler yiyemiyorum bide şu sıralar biraz huzursuz düzgün yemek de yemiyorum sabah ona yemek yedirirken kahve içerim ama iyi oldu bu başka nabıyorsun mesela nasıl besleniyorsun
1baby1moms TOSPAMMM17 kahvaltı yumurta haşlıyorum peynir 5 zeytin salatalık aralarda soda limon kiraz sapı çayı kayısı çayı yeşil çay tüketiyorum aksam ne varsa sebze mesela suyunu koymadan yiyorum sabah 1 aksam 7 de yemek işini bitiriyorum yatana kadar da 3 LT su içiyorum bana kalırsa tükettiğimiz çaylar limonlu su sirkeli su etkili oluyor
TOSPAMMM17 Y-A-Annesi maşallah eşinizin iradesi bana lazım emziriyorum bende ama yapıyorlar acaba yapsam mı
Y-A-Annesi TOSPAMMM17 valla bilmiyorum ben sütün kalitesi düşer diye hiç başlamadım diyete emzirme bitince basliycam
Alminazli Herkes işe yarıyor demiş acaba ne kadar içilmeli ne sabah ki akşam mi açmı tokmu kaç kere ne kadar suya falan bilgisi olan yazsın da baslayam bende 1 hafta denim 16 kilo verdim ama kilo vermem durdu veremiyorum belki işe yarar
TOSPAMMM17 Alminazli hiç denemedim ama sabah akşam aç karnına 1 bardak suyun içine göz kararı biraz elma sirkesi koyup içiyorlar çok deneyen olmuş işe yaradı yazmışlar bende merak ettim içilebilir mi gerçekten işe yarıyor mu diye
TOSPAMMM17 1baby1moms saolun evet olabilir ama kiraz saplı çayı ve yeşil çay emzirirken içilebilir mi