pamuksekerinannesii 20 aylık kızım ve öğlen uykusu tamamen bitirdi gece uyudugu ile baska uykusu yok böyle olan var mı ne yaparsam yapayım öğlen uykusu istemiyor hep oyun oynuyor enerjisi bitmiyor sabah erken kalktığı da oluyor geç kalktıgıda pes ettim artık sizde durımlar ne
Asl90 pamuksekerinannesii gece uykusu kaç saat o fazladır belki ondan gündüz uyumuyordur. 22 aylık oğlum var oda erken bırakacak gibi ama hep uykuyu sevmeyen bir bebekti. Sabah 6 gibi uyanır. Öğlen 12 gibi uyur 1 saat kadar. Akşamda 9.30 gibi uyur. Gece çok sık kalkardı ama bir haftadır bir kez kalkıyor yada kalkmıyor.
BurcuKucuk pamuksekerinannesii oğlum 17 aylıkken bıraktı 2 hafta sonra 3 yaşına girecek hala uyumuyor
Minelinannesi355 pamuksekerinannesii ya 11 aylık benim kızımda uyumak istemiyor gündüz oglnen uykusunu enerji tavan çok şaşkınım uykuya direniyo çok ama sıcaklarda da olabolir klimalı odada uyutgumda yatiyo bilemedim ki
Alpylmz pamuksekerinannesii benim kızımda da öyleydi direnirdi hep bende bıraktım o aylarda çünki inat etti akşamda erken den uyurdu 9 10 da sabahta aynı saatte kalkardı
Deniz09 Benim oğlumda öyleydi cok üstüne gitme gece uykusunu tam alıyor demek ki. Birde sürekli evin içinde oyun oynuyorsa yorulmuyordur ve enerjisini atamıyordur. Kendı halıme bırakın bıraz
pamuksekerinannesii Deniz09 evin içinde de oynar dısarda da oynar 6 yasında dayısı var beraberler hep kostururlar zıplarlar hoplarlar oynarlar ama bitti malesef öglen uykusu
pamuksekerinannesii Asl90 fazla degil bence öglen uyumayan cocuga göre aksam 9,9.30 gibi uykuya gecer gece 1 sefer uyanır yada uyanmaz sabahta 8 bazen 11 gibi uyanır ama genel olarak 7,5 8 gibi uyanır
Asl90 pamuksekerinannesii saatle oynayın faydası olacaktır diye düşünüyorum. 11 e kadar hiç uyumasın. Sabah 7 gibi kaldırın öyle deneyin birde bende arada saatleri değiştiriyorum işe yarıyor. Bir gün bile düzeni değişirse çok etkiliyor sabit bir düzen olsub
pamuksekerinannesii Asl90 bizim yerimiz sabit degil malesef 1 aydırda evde degilim bu yüzden alt üst oluyor düzen evde düzen sabit ev dışı bir yerde kalınca alt üst oluyor gece cok etkilenmiyor ama gündüz rezil durumda oluyoruz
Mutlulugunadi_bahar Minelinannesi355 benim kızımda 11 aylık… Sabah 6.30-7 bazen daha erken kalkıyor öğlen 1 saat uyuyor akşam 9 da yatıyor gecede 2-3 keZ uyanıyor. Benim kızımın gündüz uykusu hiç düzenli olmadı ama.
Minelinannesi355 Mutlulugunadi_bahar bizim hep duzenliydi akşam 9 buçuk yatar sabah 10 buçukta kalkarız öğlen en geç 12 buçuk gibi uyur en son akşam üstü 5 gibi felan uyur uyanirdi ama bu son zamanlarda gecenuykulari haram oldu devamlı kalkmauaa başladı , gündüz uykuları azaldı bitmek üzere 🥺 ama sıcaktan diye düşünüyorum yada dişten yada buyuuyor çok hareketlendi bilmiyorum🤷🏻♀️🤷🏻♀️ sizin durum ne acaba yatağa koydugumda kalkiyo geziniyo yatirmakta zorlaniyorim
Melikemlk pamuksekerinannesii 23 aylık kızım ilk uyanmadan 4 saat sonra öğlen uykusuna yatar yani uykusu gelir bazen ben uzatmaya çalışyorum arayıki akşam uykusuna kadar huysuzlanmasın. Mesle abugğn 7de kalktı 11 bçkta uyudu. 1.5 saat 9bçktada uyudu. Ama 2 uyku yapması beklenen ay dada tek uykuya düşmüştü.. bebeğinizle alakalı huzursuz hırçın olmuyorsa bi sorun teşkil edermi
Mutlulugunadi_bahar Minelinannesi355 emerek uyuyor. Eğer uyumadiysa dediğiniz gibi yatağına tutunup kalkıyor. Yatağında oynuyor. Asla uyutamiyorum dün gece 12 de uyudu ne yaptıysam olmadı sabah 8 de yine ayaktaydik. Diş dönemi ve büyümeden dolayı çevreye merakı üst düzeyde bunlar etkili sanırim