Sermincev Kızlar kafadaki konak nasıl temizlenir? Mustelanın bebe yağını sürsem olur mu kafasına, bide internette tarayın yazıyor ama duştan önce mi duştan sonra mı kafam karıştı:(
NevinM Sermincev ayy 5. ayımıza kadar sürekli oldu bizde ben hakiki zeytinyağı sürüyordum kafasına 15 dk bekle böyle dedelerin cebinde taraklar olurdu ya öyle tarak almıştım onunla bastırmadan tarıyodum sonra banyoya çiçek gibi oluyordu
iremgrgn Sermincev bugün zeytinyağı sürdüm taradım temizlendi hatta vazelin sürün de yazmışlardı bende dalinin vazelini vardı onu da sürdüm yağla bekletip taradıktan sonra şimdi tertemiz ama kesilir mi birkaç güne görmüş olcam
sademinannesi Sermincev ben bebek yağında vazelinde hindistan cevizi yağında durulurken gözünü yakar diye korktuğun için hep zeytinyağı ile temizledim beslemedi hiç. Zeytinyağını bastırmadan sürüp 10 15 dk beklettikten sonra konak tarağı ile tarıyordum geçiyordu
1baby1moms Sermincev bende bugün farkettim yeni doğduğunda da olmuştu duştan bir saat önce zeytin yağı sürdüm yumusadı sonrasında duşa sokmadan taradım sonra elimde güzel kazıya kazıya nazikçe yıkadım geçti
Goktugbey Sermincev bebek yağı ve zeytinyağ denemiş biri olarak kesinlikle vazalin den fayda gördüm . Banyo öncesi sürer bekletirdim . Banyo sonrası hafif hafif tarardım iki üç uygulamada tamamen kurtuldum.
Cennetagaci Sermincev Zeytinyağı sürdüm beklettim biraz sonra konak tarağı ile banyoda yıkadım e bebekte 16 tlye satılıyor. Daha sonra mustelanın konak önleyici köpük şampuanı aldım sadece onunla banyo yaptırıyorum bir daha hiç tekrarlamadı.