Eylulunannesiiii Merhaba kızlar. Yaklaşık 1 yıl önce aralıklı oruç uygulayarak 73 ten 56 kiloya kadar düşmüştüm. Şu anda 60 kiloyum boyum 163. 53 kiloya inmek istiyorum yarın benimle aralıklı oruca başlamak isteyen varsa birbirimize motive olarak zayıflayabiliriz 🥰
Betyy00- Eylulunannesiiii Varııım gercekten moral motıvasyon saglamak lazım gebelıkten sonra benım memtal ırade baya yerlerde cünkü
Ebrulavinya Eylulunannesiiii bende varım emzirirken çok zor gelecek diye erteledim iki aylık bebeğim ama böyle destek ile yapabilirim
Kuzeymerve Eylulunannesiiii bende buna benzer bişey yapıyorum akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum 71 den 63 e kadar düştüm su an hedefim 57 ye düşmek inşallah
Eylulunannesiiii 05-05-2021 canım youtıbede buna dair bir sürü video var detaylı şekilde anlatıyorlar ordan öğrenebilirsin ama çok kolay ve çok etkili bir yöntem 🥰
Eylulunannesiiii Betyy00- ya sorma. Bende o dönemde çok iyi kilo vermiştim ama bu aralar irade sıfır. Eğer böyle birbirimize destek olarak ilerlersek bence yapabiliriz
Mavilimorlu Kuzeymerve gün içinde nasıldı beslenmeniz.emziröe var mı. Ben de 2 aylık bebeğimi emziriyoeum. 80 Kiloyum
Pamuguuummm Kuzeymerve Ne kadar sürede düştünüz? Diğer zamanlarda da yemenize dikkat ettiniz mi ya da spor
NevinM Eylulunannesiiii tamam canım izlerim teşekkür ederim ama bende varım çok ihtiyacım var şöyle motivasyona ❤️
Aayse32 Eylulunannesiiii ay bende varım yaa kaç zamandır kendime yoldaş arıyorum agustosta düğünü olacak arkadaşımın hadi birlikte zayıflayalım senin düğüne diyorum yok o memnun halinden bi 4-5 gitmesi lazım 1 ayda nasıl olacaksa 😃
Eylulunannesiiii Aayse32 yaaa vazgeçmek yok amaaaa. Beraber yapalım inan 1 ayda 5 kiloya kadar gidiyor ben 1 ayda 8 kilo vermiştim bu aralıklı oruçla. Ağustosa kadar çok şey değişir 🥰
Pikapikapikacuuu Eylulunannesiiii bugün başladım aralıklı oruca ben de bu postu açacaktım ki vaktim olmadı 😅 ben varımmm 🙋🏻♀️
Eylulunannesiiii Pikapikapikacuuu süpersinnnn. O xaman beraber devam edelim 🥰 nasıl geçti ilk günün 🥰
Aayse32 Eylulunannesiiii yok yok bırakmam ya ama bira araştırayım aralıklı oruc cok duydum ama hiç yapmadım 😊 56 yım şu an 53 le hamile kalmıştım 51-52 hedefim zayıflamam lazım hep elbiselerim 36 beden cünkü 😂 bi de karnım cok var benim aslında başka yerimde kilo yok ama onun da sıkılaşması lazım bi yandan da karın çalışayım 🫠
Pikapikapikacuuu Eylulunannesiiii 1.58 boy 66 kiloyla başladım bugğn bakalım hedefim 50. Sabah 10 akşam 6 yapıyorum ben.
Eylulunannesiiii Pikapikapikacuuu inşallah hedefimize ulaşırız. 16 8 oluyor bende 18 6 yapmayı düşünüyorum bana en uygunu bu oluyor.
PortakalKokulum Pikapikapikacuuu merhaba 🤗 bende sabah 10 aksma 6 yapmak istiyorum ama nasıl yapıvam bilmiyorum sonra hep sıvı mı alıcaz yani ara öğün falan yok dimi
Eylulunannesiiii NevinM süpersin başlayalım o zaman yarınn. Yarına kadar izle videoları kendine en uygun planı oluştur 🥰
Pikapikapikacuuu Eylulunannesiiii kolay geçti aslımda akşam 8 gibi gözğm bir çikolata aramadı değil ama tuttum kendimi 🤭. Diğer günler daha kolay olacak inşallah