Merhaba bayanlar bu öneri postudur. Kendi yaptığım şeyi anlatıcam yaptırmak isteyen varsa yapabilir. Doğumda 28kilo aldım ve hepsini doğumdan sonra verdim sadece 6kilom ve basenlerim kaldı emzirerek verdim. 69kiloda kaldım ve bu durum beni üzüyordu. Herşey oluyordu ama artık hiç bişey olmuyordu göğüslerim desem fana halde büyük ve sarkık. Arkadaşlarım ve annem sayesinde akapunktura gittim. Kendimi tutamam diyet desen hiç yapmayan biriydim deli gibi meyve yerdim. Çikolata alası.. ilk defa gittim diyet listesi verdi sınırlı sayıda yiyecek.. iğneler ve bantlar takıldı bir kaç bölgeme ben bölgesel istediğim için karına ve basene takıldı. Eğer sorack olursanız gerçekten hiç acıtmıyor. Hissetmiyorsunuz iğneleri bantları. 10dk yatıyorsunuz iğneler çıkıyor ve bantlar kalıyor. Artık her acıktığınızda basıyorsunuz zaten istahım eskisi gibi yok. Sabah kahvaltıda yediğim bir yumurtayla doyuyorum zaten gün içinde 5litre su içiyorum (suyu seviyorum) akşam yemeğinde herşeyi yiyorum ve doyduğum an bırakıyorum. İğneler hemen doymanızı sağlıyor ikinci kaşıkta doyuyorum. Eğer emziriyorum nasıl sütüm olcak deseniz ise gün içinde ufak şeyler yiyebilirsiniz kendinizi kasmayın basenimden iki ölçü kilomdan da 5kilo verdim 64kiloyum bu 2.haftam inanılmaz derecede moralim düzeldi sütümda azalma değil aksine artma oldu sebebi ise iğneler stresi azaltıyor beyne giden sinyallerle. Kendime geldim kendime daha çok bakıyorum. Güzel hissediyorum. Tavsiyemdir. Seansı 50tl fazla vermiyorum 15günde bir gidiyorum. Eğer zayıflayamıyorum derseniz bilinçli bir zayıflama tavsiyesidir. Akapunktur sağlıklı bir tekniktir.