blue5 Kizlar bebegim mama sandalyesinden düştü baglamamisim bir anlik dalginligima geldi diger odaya gittim bir geldim yerde agliyor parkenin ustundeydi.😭 az agladi sonra güldü falan ama ne yapsam bilemedim.
Burculicee blue5 kusma bulantı baygın bakma halsizlik durgun bir hali varmı geçmiş olsun takip edin bir kaç saat uyutmayın isterseniz bi doktora gösterin tabi
TalentedMom blue5 uyurmamaya çalış benim oğlum ters bir şekilde taşın üstüne düşmüştü çok ağlamıştı acıyo diyordu acile gitmiştik röntgen çekildi çok şükür bir şey çıkmadı
TalentedMom blue5 ve bunu dedikten sonra oğlum yanımda oturuken çardktaa ters döndü kafası üstünne düştü hemen yumurta gibi şişti kafası buzmkoydum😔
blue5 Hellomoto ikea antilop. Aslinda cok memnunum sandaleyeden fakat kemeri baglamamisim bir anlik dalginlik.:(
ferlazen blue5 ay çok üzüldüm ya benımkınıde gecen eşim düşürdü bebegı koltuga bıraktık anında düştü parkeye çok üzücü bişi. Bebeğin kaç aylık? Bende ike antilop kullanıyorum kemeri hiç takmadım allah korusun nasıl çıktı ordan ? Daha mı büyük bebeğin?