2-Cocukannesi Kızlar 2-3 aylık bebeklerinizi kaldırıyor musunuz yoksa kendi kalktığı zaman mı emziriyorsunuz?
Derinnn0 2-Cocukannesi Kendi kalktığı zaman emziriyorum ben, bu aylarda kaldırmaya gerek yokmuş. Tabi kilosu iyiyse sarılık falan yoksa .
smaktroll 2-Cocukannesi benim iki ayına yeni girdi valla kaldırmıyorum sonuçta sarılık dönemi geçti zaten açıktımı kalkıyor gece en fazla 2,3 saat kesntsiz uyuyor oda nadir
Melekbas 2-Cocukannesi uyumadigim saatlerde aglayinca veriyorum yatmaya yakin saatini ayarlayip uyanmasada veriyorum 2-3 saate bir kendisi acikip agliyor zaten
GizemYe Biz de 3 aylığız. İstemsiz kaldırıyorum. Eğer emmesi iyi değilse yani kısa süreli emdiyse bünyem o uyanmadan uyanıyor kaldırıyorum. Emmese bile teklif ediyorum. Bu çok yorucu bir şey. Kesintisiz 3-4 saat uyumak rüyalarda gibi geliyor
Ulkuverasmom Sarılığı bittiğinden beri gece hiç kaldırmam şuan 4 aylık olacak gece iki sefer kalkıyordu artık o kalkmadan ben kalkıp veriyorum ki her uyandığında besleneceğini düşünmesin 😊
Deletedmom737383 2-Cocukannesi Çocukalrınızı 2. Aydan sonra gece yemeye kaldırmayın bunun bi faydası yok. 2 ay dan sonra bebek uyuyarak büyür gelişimini etkilersiniz. Bırakın acıktığında zaten uyanır. Şeker düşmesi, sarılık riskleri zaten artık yok