TOSPAMMM17 Prensesannesi63 işl 3 ay hiç içmedim çok fazlaydı bebeğim 4. Ayını doldurdu dolu dolu kocaman bardak kola içtim ertesi gün yine gazlandı sonra bende az az içmeye başladım şimdi 5 buçuk aylık baya azaldı gaz sorunu ara da ilacını veriyorum ağrı yapmasın diye
Ecmdlra Canım benim bebeğim 3 aylık cok sık değil ama içiyorum yemeklerin yanında. Benim bebeğimin hiç gaz problemi olmadı her şeyi yiyorum içiyorum. Sende gözlemle istersen gaz yapıp yapmadıgını. İnsanın canı çekiyor napalım sende cakın çektikçe içersin😊
GizemYe Ben hamilelikte hiç içememiştim gebelik şekerinden dolayı. Canım çok çekerdi. Şimdi o yüzden gaz problemine rağmen arada bir içiyorum. Yararı olacaksa bardakta biraz sallamanız ya da bardağa koyduktan yarım saat sonra içmeniz biraz daha işe yarıyor
Yerimseniben3404 Hamileyken gebelik şekeri yüzünden ağzıma surmedim şimdide oğlumun gazı yüzünden içemiyorum 3 ayı geçtk gazı azaldı biraz ama hala cesaret edemiyorum içim o yüzden eve almıyorum limonata içiyorum bol bol😁