Goktugakca-3419_ Kızlar ben 2 hafta önce spiral taktırdım vajinal mantar oldu 2 gündür çok kötüyüm sizde de böyle oldu mu hiç???
Drkn Goktugakca-3419_ ben spiral taktirmadim ama o mantardan çok çektim geçenlerde doktora gittim fitil ve krem verdi şükür gecti
Derinnn0 Goktugakca-3419_ bende yaşadım ama spiralden değil evlendigim hafta oldu. Dehşet kaşıntı veren bir durum. İlaç ve fitil verdi doktor gecti hemen
birbukre Goktugakca-3419_ Spiralden sonra olduğunu ilk defa duydum sirkeli suyla taharetlenin günlük olarak
Tugcedlms Goktugakca-3419_ travazol bıre bır anında gecırıyo ben bu kadar etkılı bı krem gormedım ama cok ınce bı tabaka surmen lazm
Goktugakca-3419_ birbukre bugün acile gittim korunma hapları varya onlar bile yapıyormş bnde spiralden olabilir mi dedim olur dedi 27 yaşındayım hiç başıma gelmemişti Allah düşmanıma yaşatmasın
Goktugakca-3419_ Tugcedlms vajinal krem yazdı travazol hiç aklıma gelmedi gelseydi acile kadar gitmezdim salı günü kadın doğum ne diyecek bakalım
Poncikkkk Goktugakca-3419_ mantar için en etkili vajinal fitil onu kullanmalısınn ve iyileşene kadar ilişki olmasın eşinede bulaşır kısır döngü gibi olur artık bir sen blr eşin rahatsızlanr
Goktugakca-3419_ Poncikkkk kaşıntım içerden sandım ilk gün oldu ilişki sonra baktım bembeyaz olmş bıraktım acısından valla o bile aklıma gelmiyo
mrvklyc Goktugakca-3419_ Hamileyken olmuştu travazol krem sürerek geçmişti ha birde karbonatlı suyla yikaniyodum doktorun verdiği fitil falan ise yaramamıştı