Sirac2022 Selam, oğlum 3 buçuk aylık yaşıtlarına göre kilosu biraz önde gidiyor 1.5 kilo falan. Sizce şimdiden kucağımda oturtsam sorun olur mu oturmayı çok seviyor.
Zuhalhlt Sirac2022 3 ay çok erken hem erkek çocukları o kadar erken oturtulmas diye biliyorum oturtmayın bence
Mihrimahveannesi Sirac2022 ben 3 aylıktan beri oturtuyorum destekli şekilde şuan 5 aylık kendi oturmaya çalışıyor ve hareketlendi yine de doktorunuza danışın
Yenidoganbakimi Sirac2022 youtubeda doktor osman gönülalın videosunu istemiştim eğer etrafa ilgisi varsa kalkmak istiyorsa 3. aydan sonra kucağınızda yavaş yavaş oturtmaya başlyabilirsiniz demişti bende öyle yaptım sürekli başını kaldırmaya çalışıyordu kızım kucağımda kısa kısa oturtmalara başladım şuan 7 aylık desteksiz oturmaya başladı
balyanak53 Sirac2022 Bebeğin kendi isteği kalkmak için çabası varsa çok çok kısa süreli tutabilirsiniz
Saykoogg Sirac2022 kız ben bebeğimi destekli oturtmayı unutmuşum ya hep kucağımda oturuyordu falan annem geçen gün bi oturttı bebek düştü diyor bu niye oturamıyor dedim bilmiyorum uğraşmadım ki 😂 6 aylıkken yavaş yavaş oturtmam lazımmış bizimki 8 aylık daha yeni destekle oturuyor 😂😂