Şu konuda bir türlü tecrübe edinemedim bana akıl verin ne olur 33 haftalık doğum yaptım bebegim 20 günlük hastanede biberon verip mama ile beslediler daha sonra ben emzirmeye başladım akşam yatmadan mama veriyordum gün içinde de emziriyorum göğsümde 5dk duruyor sadece ama daha sonra meme reddi yaşadım biberonu mamayi kaldırdım hemen sabırla uğraşıp memeyi tutturmaya denedim yanlız sıkıntım şu sadece bir meme emiyor ve saat tutuyorum en fazla 10 dk sürüyor ondada çabuk yorulup dinlene dinlene içtiği için 6dk emmis oluyor ya boğazına kaçıyor bırakıyor yada çok yoruluyor kendisi ağzından atıyor bu çocuk tek memede bukadar kısa sürede doyar mi ve uyku uyumuyor normalde bebekler emince 2saate acıkır benim bebeğim yarım saat sonra huysuzlanarak kalkıyor uykusuz perişan oldum gecem gunduzum yok bezide gün içinde 2 defa kaka yapıyor cişte oluyor bezinde az az doğduğu zaman günde 4, 5 kere kaka yapıyordu birde bugün köpüklü sulu kaka yaptığını gördüm bu ne demek oluyor sizce mama versem mi aç diye mi devamlı uyanıyor yoksa her bebegin huyu farklı mı bu arada doktor kontrollerinde kilo almışti gittiğimde memede ne kadar durmadı lazim günde ne kadar bez kirletmesi lazım