Eminerd Tam tutan pizza hamuru tariflerinizi yazar mısınız kızlar nefis yemek tariflerinden birkaç kez denedim ama pek tutturamadım 🥲
Naz_ve_annesi Eminerd 1.5 su bardağı su yada süt ( ılık olucak) Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket maya Hep bu tarife göre yaparım çok güzel oluyor denemek isterseniz eğer
Hgk Eminerd 5 su bardağı un 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı toz şeker Yarım yemek kaşığı tuz 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 bardak ılık su asla şaşmaz bu tarif😃 hamurunuz kabarıp açtıktan tepsiye koyup çatalla delin hemen malzemeleri koymayın önce 10 dakika fırında hamurunuzu pişirin sonra malzemelerle pişirin
CankizimRavzam Eminerd Tatlım sana çok basit ve denenmiş bir tarif vereyim pideciye git çiğ hamur istiyorum de 2 tane al güzelce yatır tezgaha ne çok kalın ne çok ince aç guzelce sonra fırın teline yağlı kağıdı ser uzerine hamurunu da ekle sonra salçalı sosunu malzemesini koy fırının orta kısmında kontrollü bir şekilde pişir sürekli yaptığım tarif efso oluyor 😇 Bende hamur açmayı beceremedim 🙄 Ama bu tarife bayıldım tek püf noktası hamur açma şeklin ince olursa kıtır olur biraz kalın yapman lazım sen ayar yaparsın zaten
Gulakkyy Eminerd yarım paket instant maya 3 kaşık su 1 su bardağı ılık süt, çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker aldığı kadar un
Aslmom Eminerd instagramda kübra pelvan diye bir sayfa var onun yaptığı pizzayı yapmanızı tavsiye ederim, her yiyen bir daha istiyor herkesin hazır pizza zannettiği bir tarif🙂
Naz_ve_annesi denizyildizi__ Evet göz kararı yumuşak kıvamlı bir hamur olucak hafif ele yapışan bir hamur olursa daha iyi oluyor çok sert olmaması gerekiyor yoksa açarken biraz zor oluyor
Merve-miray Eminerd Pizza tarifi Malzemeler: 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 5 su bardağı un Sosu İçin: 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı kekik Az miktar karabiber 1 diş rendelenmiş sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı ılık su Üzeri İçin: Mantar Sucuk Kırmızı biber Yeşil biber Rendelenmiş kaşar peynir Mısır Salam Zeytin
Duyulurum Eminerd bir bardak su, bir bardak süt, 5-6 bardak un, bir kaşık zeytinyağı, maya, şeker ve tuz böyle yapıyorum hep güzel tutar. Mayalandiktan sonra hafif unlayarak açıyorum
denizyildizi__ Naz_ve_annesi hep şu göz kararı olaylarda kalıyorum ya 😄 kimi tariflerden iki tepsi çıkıyor , bundan kaç tane çıkıyor acaba . Bana bir tepsi çıksa iyi 3 kişilik aile için 2 tepsi çok fazla geliyor da