Betultopal Sizlere bir sorum olucak en son 28 Mart 2022 de hastalandım 25 haziranda olmam gerekirken daha olmadım test yaptım 2 kere negatif çıkıyor tarlusal adet söktürücü içtim dün akşam bitti sizce napabilirim regl olmak için
Rumeysa28 Betultopal 1 hafta gecikmiş daha sıkıntı yapma sıkıntı da geciktirir takma kafaya ha çokda aklına takılıyosa doktora git tarlusal zaten adet söktürür
Iremaltnr Betultopal Bu aralar herkesin adetin de bı gecikme var gibi benimde 8 gün geçti 9. Günde regl oldum ki günü gününe olurdum normalde test negatifse çokta stres yapmayın enfeksiyon olabilir
Anneko Betultopal havaların dengesi değişti bence onunla da ilgisi var stres zaten başlı başına geciktiriyor soğan kürü bende işe yarıyor her zaman ama gebelik olmadığından emin olun önce 1 hafta daha bekleyin olmazsanız öyle deneyin
Hilaldenizz Betultopal bende aynıyım en son 17 mayısta oldum test yaptım iki kere negatif çıktı bayrama kadar beklicem bakalım olmazsam doktora gidicem
Selin1234 Betultopal sogan kuru yapabilirsiniz yanliz kesin sonuç için kan tahlili verin bence ona göre hareket edin