esilamerveker Anneler bana yardımcı olun lütfen 🙏 gece beslenmesini nasıl kesebilirim emerek uyuyoruz
Asellesa esilamerveker Bende çok düşünüyorum bunu kenarda yerimi aliyimda gelen yorumlardan faydaniyim
Denizmelisa esilamerveker emzik kullanıyorsanız kolaylık olur. Ben azaltma azaltma kestim gece uyandıgında mama yerine emziğini verdim.
Deletedmom115 esilamerveker Bende emzikle kesmiştim meme yerine emzik verdim tabii birden değil 2 emzirip 2 emzik verdim so ra emzirmeyi kesip sadece emzik verdim şimdi geceler maksimum 2 kere kalkıyor.
Happybaby2 Denizmelisa 14 aylık oğlum sadece uyurken emzik emer gece uyandığında meme yerine emziğini verdim başladı ağlamaya yahu sen daha beğensin nerden biliyosun meme emzik ayrımını 😅 kandıramadım bir türlü 14 aylık hala gece 4/5 kez uyanır 🤦♀️
Ejderhahavva esilamerveker en son gece saat 12 de yedir sabaha kadar uyur şayet biberon alıyor sa bu bir çözüm
Baharasya 13 AYLIĞIZ VE SABAHA KADAR EMIYOR 😞 EMZIK EMIYOR FAKAT GECE KABUL ETMIYOR BENI ISTIYOR TUKENMIS DURUMDAYIM
Denizmelisa Happybaby2 ahh ahh hemde nasıl anlıyorlar akşamları uyuturken bazen mama içmek istemiyor biberonu veriyorum itiyor emziği veriyorum saldırıyor 😊