Ayseylzz15 Hanımlar 12 günlüğüz gündüzleri sürekli uyuyor beslemek için zorla kaldırıyorum ama emerken yine uyuyor
2prematureannesi Ayseylzz15 ayaklarından yada bedeninden bir yerini mutlaka gıdıkla uyanmiyorsa hala burnunu sık belirli aralıklarla
Emine003 Ayseylzz15 canım mutlaka uyandır sarılığıniz var mıydı bizde 23 günlük olduk sarılığımiz vardı uyanmiyodu zorla uyandıriyodum neler yapiyodum uyandırıp emzirmek için şükür düşüyo sarılığımiz
Seydasevdali Ayseylzz15 ah be canım daha ne istiyorsun Allahtan ben 3 4 saatte bir emziriyordum yüzünü hafif gıdıklıyordum uyanmazsa burnunu hafif sıkıyordum emzir emzir koy yerine ve git uyuyabildiğin kadar uyu kabus günler seni bekliyor
2prematureannesi Ayseylzz15 mutlaka uyandırmaya bak canım sarılık olmasın uyurken bile ağzına alıyorsa o şekilde vermeye bak belki uyanır o şekilde çünkü yeni doğan bebeklerde uyuması güzel ama diğer yandan sarılığı daha çok tetikliyor maalesef benim sütüm yetmediği için oğlum 3. Günü sarılık olmuştu hastaneden taburcu olduğumuz günün gecesi sarılıktan kuvezde 4 gün yattı
Woman35 Hani birine uzaktan uzun uzun öpücük atarız ya öyle ses çıkarın ama bebeğe fazla yaklaşöadan yapın vücudunda ıslak mendil gezdirin ayak parmaklarının biraz altını gıdıklayın ağlayınca hemen bırakmayın biraz ağlasın uyansın iyice