Taazeannee Doğum sürecine kadar raporlarda herhangi bir problem olmadı fakat 20. Gün hala pram yatmadı.Doğumdan sonra herhangi bir başvuru yapmaya gerek varmı acaba ?
evlatcan Taazeannee biz yapmıştık 2 buçuk ay biti ödeme aşamasında yazıyor 144 aradım yatırdılar ama daha çekmedim ptt ye gitmem gerek, 144 ara.
lilyummm Taazeannee şirketinizin onaylaması gerekiyor para yatması için, şirket onayladıktan sonra 2-3 gün içerisinde yatıyor genelde rapor parası
gokkusagitozu Bende şurada bekliyim yirmi gün sonra doğum yarın rapor alacağım bende bazıları doğum öncesi de almış nasıl oluyor hiç bilmiyorum ya bilen biri vardır umarım
HtcDnz gokkusagitozu 37. Hafta çalışmaz raporundan doğum yaptığım zamana kadar ki rapor paramı aldm ama doğumdan itibaren başlayan rapor paramı raporum.bitti 3 gün içerisinde hesabıma yattı
HtcDnz gokkusagitozu 37.haftanızda çalışamaz raporu aldıktan sonra tekrar almanıza gerek yok doğumdan snra biteceği güne kadar yazılıp veriliyor
gokkusagitozu HtcDnz anladım çok teşekkür ederim tam 37 hafta olması gerek sanırım değil mi ben 36 haftalığım, kusura bakmayın bende çok soru sordum 😅
HtcDnz gokkusagitozu estağfurullah olur mu öyle şey. Evet tam 37.haftada çalışamaz raporu aliyosnz zaten zorunlu o gün almanız