Miniminnak gul-sah ay çok zor yaa biz 4 aylıgiz daha ama böyle gidecek diye korkuyorum ınsllh düzelir seninki de 🙂
26082014 Miniminnak amin🤲Evet Bnde yanlız bakıyorm hiç biryeri gitmek istemiyorum hep evde durmak istiyorm pisikolojim tavan zaten
Mrveglsn 26082014 şoook 😱 benim dbeğşm özellikle pilateste gaz sancısını bile dindiriyordu hala bırakmaz çoks ever pilatesi
Mrve_yigit2019 Canım gece uykusu güzelse gece uykusunu iyi alıyordur. Benim oğlumda 4 aylık oldu bizimde gündüz uykumuz yok en fazla 10 dakika yatıyor ama gece iyiz 1 kere kalkıyor. Gündüz uykusunu sevmiyoruz 😏🙈
KumsalPoyraz O aylarda öyle oluyor kısacık gündüz uykuları malesef benim ikizlerimde aynıydı ama büyüyüp haraketlendikçe yoruluyorlar şuan 10 ay 12 günlükler gündüz bi yatışta en az 1 buçuk saat en fazla 3 saat uyuyorlar
26082014 KumsalPoyraz herkes öle diyorlar bi 6 aylık olsn hareketlensin yoruluyor sen istemesende o uyur diolar bakalm
26082014 Mrveglsn bzimki hiç birşeyi sevmiyor istemiyo hemen sıklıyo herşeyden gazımız olmadı hiç çok şükür oda olsaymış perişan olurmuşum
Deletedmom110 26082014 o ben işte aynısının gazı olan hali benim kızım. Gündüz uyumuyo akşam çıldırıyo uykusuzluktan😬
Arife Mrveglsn bende ayni 3 aykigiz gundus uyku nerdeyse yok gecede saat basi nerdeyse kalkiyor emmek icin bu sefer gaz birikiyor sabahin korundede bir dr onun icin aglayip uyanıyor uykuyu unuttum. Bebegi uyutmak icin pilatewte hafif kucağında zipliyorum
Mrveglsn Arife ben çözümü pilates topunfa. Uödm sonradan çok sıkıntı çektim ama iyikide pilates varmış gece bile kalktığında işime yaradı
Mvlde 26082014 benim oğlumda uyumuyordu düz yatırdığım zaman yan yatırmayı deneye bilirsin benim ki artık öyle yatıyor.
Mvlde 26082014 destek koyup yan yatırmaya alıştırın yanlarına battaniye katlayıp koyun yada kücük yastık.
Mvlde 26082014 destek koyup yan yatırmaya alıştırın yanlarına battaniye katlayıp koyun yada kücük yastık.