Merve9812 5 ayı geçti diyetteydim. Doktor ek gıdaya başladığı için diyeti acıcaz dedi bebeğim yogurt yedi bi sıkıntı yok cok şükür . Ben peynir vs yiyebilir miyim şimdi ? Aylardır ağzıma sürmedim cesaret edemiyorum 😂
Birkedibirbebekkkk Merve9812 yavas yavas deneyebilirsiniz bir anda cok yemeden. Bizimde alerjimiz vardi 1 yasidna tamamen gecti. Eger bir alerjik tepki olursa yediginizi keserseniz. ☺️
fadjobe87 Merve9812 direk yoğurt yedirerek açmayın diyeti. Önce siz açacaksınız diyeti o da süt ürününü firinlayarak örneğin sütlü kek yapacaksınız. Bir parça yiyip deneyeceksiniz. Sonra yoğurt çorbası sonra yoğurt şeklinde. Ondan sonra çocuk açacak diyeti
GULCE02 Merve9812 aynı durumdayız 7 aydır süt ürünleri tüketmiyorum basta 5 gün boyunca kendim yedim sonrada 5 gün oğluma denedim çok şükür bir sıkıntı olmadı ama önce sizin yeriniz lazımdı emzirdiğiniz için sonrada bebeğinize vermeniz lazım canım
Merve9812 Birkedibirbebekkkk kakasını koyu yeşil yapıyor ama Demir takviyesi alıyor onunla mıalakalı bilmiyorum . Birde huysuz çok
Birkedibirbebekkkk Merve9812 evet benim oglumda oyle epey rengi koyu siyah yesil gibi yapiyor. Zaten doktoe bu sekilde olacagiini soylemisti.
Egemeninannesi21 Bence bı doktorla görüşün benim oğlumda süt alerjisi var 1 aydır diyet açıyoruz fırınlanmış ürünlerle ama doktor öyle söyledi ama herkese aynı olmuyor o yüzden doktor kontrolünde açın bence diyetinizi