Azra6167 Merhaba kızlar 30 yaşındayım öğretmenim 2 bebeğim var yaz tatilinde memlekete geldik bebeleri anneme bırakıp gitar çalmak istiyorum ama evden video izleyerek olur mu önereceğiniz eğitmen var mıdır
Feyzosunannesi Azra6167 YouTubeda birçok videosu vardır ordan biseyler öğrenebilirsiniz, eşim bu şekilde saz çalmayı öğrendi
fadikada Azra6167 ben sana öğreteyim gel 🥰 biraz zaman alır o şekilde öğrenmen ama üzerine düşersen neden olmasın
SetenayCo Azra6167 kuzenim internetten video izleyerek öğrendi, birkaç ay sonra özel yetenekli sınavına giriş kazandı. Şu anda Avrupa’da da iyi tanınan bir müzisyen. Hiç özel ders almadı, çok istekliydi ve videolardan öğrendi.
Azra6167 fadikada çok teşekkür ederim 🥰❤️❤️ 2 ay vaktim var işte bakalım kardeşimin gitarı aldım çalışcam baya
Azra6167 gezentianne aa bu süper oldu kanalın ismi gitar dersi mi link atabilir misin canım rica etsem 😊
gezentianne Azra6167 evet canm kanalın ismi tam yazdıgım gibi. Ben 2 ayda başlangıç olarak bi hayli ögrendm zaten basit akorla çalınalen şarkılr var smdi özel ders almak istiyorm ilerletmek için.