Ozgeasil Kızlar günaydın az önce oğlum uyandığın da gözlerinde yoğun çapaklanma vardı endişe ettim korkulucak birşeymi 😢
123ilker_annesi Ozgeasil bebeğimiz kaç aylık benim oğlumun 2ay devam etti ama kurumamasini sağlayın sürekli çayla rezeneyle siliyordum ılık olsun ama geçmiş olsun korkulucak birşey değil benim oğlundan artık intihap akiyordu damlalar bile fayda etmedi en iyisi ılık çay rezene birde el surmeyin
Feraye_ Ozgeasil bu sabah oglumun gozleride oyle capaklanma oldu cayla silcem bi kac defa daha olmustu o zmnda cayla silmistim gecmisti,, gecmis olsun cayla silim derim😊bnm ki 2.5 yasinda
Mefat Ozgeasil benim de kızımın olmuştu. 2 kere birinde dalinli ılık suyla sil demişti doktorum geçmişti. İkincisinde fayda etmeyince gentagut diye bı göz damlası var bebekler için ondan tavsiye etmişti ve geçti çok şükür.
Ozgeasil 123ilker_annesi 1 buçuk yaşında dün hafif vardı bugün çok yoğundu korktum gözünü açamadı ağladı ılık çayla sileyim hemen o zaman
Ozgeasil Feraye_ günde kaç kez sildin dün azdı bugun cok yoğun neyden oluyor ben netten biraz araştırdım üşütme demişler
Feraye_ Ozgeasil aynen suan memlekettryim biraz serin,,, kulaklari üşüdgü agridigi zaman gozlerinde capaklanma olurmis 2 3 defa siliyom