Aslimertzeynep 4 aylik bebegim var kilo aldığı icin bacak arasıni bez asiri tahris etti ve pisigi hic gecmiyo turco baby kullaniyorum bebeginin bacak arasi kalin olup pisik yapmayan sıkmayan bez varmi varsa onerilerinizi bekliyorum acil
Ayssss1 Aslimertzeynep benim kizimda 3 aylikken bacak aradi psigi olmustu bez tahris etmisti bezini degistirdim hamazing krem ve travakort krem vermişti doktor onlar col iyj geldi bide pisigi gecene kadar islak mendil kullanmamistim
Mucizelerherzaman Aslimertzeynep Pişiğe çözüm duru su öneriyolar mümkün oldukça çeşme altında poposunu yıkayın ya da ılık suyla pamukla silip kremleyin. Tez zamanda geçsin inşallah
Ali-bebek1 Aslimertzeynep Prima premium care hem ince hem sizdirmiyor asla hem yumuşak hem de kuruluk sağlıyor, pişik için de kantaron yağı kullanıyorum ben hiç pişik olmadı oğlum şimdiye kadar. Bir de her kaka yaptığında suyla yıkıyorum ıslak mendil pek nadir kullanıyorum.
Barlaseymen Aslimertzeynep inşallah yapmaz pişik içinde hamazing ve travakort kullanın gecsin en azından ve günde 2 defa dusa sokun köpüksüz