Yagmur-Hafsa 3 aylık bebeğim var emziriyorum arkasından göğüsümü boşaltmak için sağıyorum ama buna rağmen mastit oldum atlatan bunun için önerisi olan var mı
Zeyneb12 Yagmur-Hafsa buz koymak iyi geliyor. Emzirdiğiniz ve sağdığınız halde mastit oluyorsanız sıcak duşta iken masaj da yapabilirsiniz
minisbalam Yagmur-Hafsa çok geçmiş olsun. İnternetten mastit ters emzirme şekline bakarak o şekilde bir kaç defa emzirebilirsiniz. Benim o şekilde geçmişti.
Gkce09 Yagmur-Hafsa sağmk süt üretimini arttırdığı için mastit tetikliyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de sağ ayı bırakıp sürekli emzirerek kıyısından döndüm🤷♀️
Fu3160 Yagmur-Hafsa doktora gidin ve antibiyotik kullanın benımde en az iki üç kez olmuslugum var ilerleyince daha kötü bilirim 🤧
Yagmur-Hafsa Fu3160 Gittim doktora ama antibiyotik vermiycem enfeksiyon değerin çok yüksek değil dedi parol iç dedi sadece ama kaç gündür geçmiyo mahvoldum
Gkce09 Yagmur-Hafsa eger doktorunuz öyle söylediyse doğrudur sıcak suyla duş alın masaj yapın sık sık emzirin geçmiş olsun