Cly01 6 ay 7 günlük bebeğim.. herşey düzenliydi dün öğle uykusundan sonra uyumadı 7de uyudu bir daha da kalkmadı gece uykusuna geçti şimdi de uyanmış beşikte oynuyor neden böyle düzeni kaçtı ki ya tek bakıyorum çok moralim bozuldu 😰😰😰
YagmurYamac Cly01 canını sıkma hiç dönem dönem olabilir böyle şeyler. Bak ben bu saat oldu 11 aylık oğlumu uyutmaya çalışıyorum.
Nur6102 Rdn 23. Haftadayım şuan bide 26 mı var ayhh en sonunda takip etmiycem bu atakları öncesinde yaşarken sonrasında hep stres oluyo insan bırakcam kendi haline bu ne ya yaş 27 hissiyat 57
Nur1818 Nur6102 ben bebemi buyutuyum 4 5 yaşına getireyim diye dua ediyorum artık 4 ayda 10 yıl yaşlandım saçlarım beyazladı döküldü bel bacak ağrısı hiç sorma. Valla neymiş bu ataklar ilk doğduğunda nasıl güzeldi bebem şimdi uyut uyuyabilirsen. Uyuyor bide zamanlayıcı var sanki 50.dk uyanıyor. 4.ay atagimiz off
Cly01 Nur1818 4.ayda bizimde öyleydi değişmişti ve aynısı düzen kaldı 6 aylığız 4te nasılsa şimdi de öyle düzeni
Nur1818 Cly01 nasıl oldu peki düzeniniz genelde 5.ayda uykular düzene girer derler. Nasıl şuan uykusu
Cly01 Nur1818 gündüz 3 uyku yapiyor ortalama 1er saat gecede 9 gibi uyuyor gece bir kere mama için kalkıyor sabah 6da güne başlıyoruz 🤤