birmelekannesiiio Kızlar kayınvalidem kemoterapi gördü ve ameliyat oldu temizlediler bir göğsünden şimdi diğer göğsüne sıçramış böyle basına gelen yakınına Allah göstermesin ama bilgisi olan varmı nasıl bir yol izlediler veya önerebilceğiniz doktor ?
Linailkay birmelekannesiiio çok geçmiş olsun halamı göğüs kanserinden kaybettik amiliyat oldu temizlendi ama tekrarladı ve kaybettik halamı. İnşalalh düzelir kaynananız
Poyraztaha birmelekannesiiio benimde kayınvalidem şuan kemoterapi görüyo bittiğinde ameliyat olucak bide sadece göğüsünde değil koltuk altında da var 5 tane kitle allah şifa versin hepsine
birmelekannesiiio Linailkay basınız sağolsun Allah rahmet eylesin.. Çok zor bi durum Allah kimseye vermesin peki sıçradıktan sonra tekrar kemoterapi falan mı gördü
birmelekannesiiio @Guler123_ evet göğsünde ve lenf bezlerinde vardı ameliyat oldu şimdi diğer göğsüne sıçramış çok üzüldüm uyuyamadım
Guler123_ birmelekannesiiio bende de kitle var her iki göğsümde 4 5 hastaneye gittim hepsi aynı şeyi söylediler fibroadenom ve zararsız ondan 3 senedir 6 ayda bir muayeneye gidiyorum en son doktorum hamimeleligin bitsin emzirme döneminde bitsin ameliyat yapalım dedi ondan sorup araştırıyorum 2. Ameliyatim olacak
birmelekannesiiio @Poyraztaha evet koltuk altındada vardı hepsini temizlediler ama yine sıçradı eşime diyemedim üzülcek diye anneside söylememiş çok üzüldüm gerçekten Allah bütün hastalara şifa versin çok zor