gurbet_gelini12 Kafayı yiyecem 12 yaşındakı kızımın saçlarında iki aydır bitler bitmıyor ne yapacağımı şaşırdım ilaçta kulandım fayda etmedı 😓😓😓bir öneriniz varmı lütfen söyleyın☹️☹️☹️
linamommmmm gurbet_gelini12 okuldan geliyor muhtemelen toka oluyor onlar için. Birde her banyodan sonra ince tarakla tarayın saçlarını
Cocolingo gurbet_gelini12 paranit şampuanla yıkayıp bekletip durulayın sonrasında bit tarağıyla tarayın, 8 gün sonra tekrarlayın, okula gönderirken kafur içeren tokalar yada yakasına lavanta yağı damlatırsanız gelmesini önler
AsyaninAnnesiiii gurbet_gelini12 gaz yagi kantaron yagi surun yikayin sonra oyle gider diye biliyorum.
BGY gurbet_gelini12 Bi tanıdığımız kızının saçını boyadi doğal tonlarda Bi boyayla ondan sonra kayboldu 🤔
gurbet_gelini12 Karakayasveet05 offf ketirmez istemıyor az bıraz zorla kestırdık ama fazlasına asla izin vermıyor
Mekselinabyb gaz yağı sürerlerdi bizim kafamıza 30 40 dakika sonra ölüyorlar sıkı tarakla tarıcaksın hepsi ölüp geliyor. ağız ve gözle temas etmesin 🙏
Cocolingo gurbet_gelini12 eczaneye sorun sebamed markası varsa paranitte vardır amerikan bi şirketin ürünü, belki yanlış bir öneri olacak ama boyalı saçada bit gelmez minik bir tutam boyayabilirsiniz
gurbet_gelini12 Mekselinabyb çıkmasa mecbur kesmek zorunda kalıcam saçları oda nasıl olacaksa 🤦♀️🤦♀️
gurbet_gelini12 BGY aklım geldı hata görümcelerime söyledım boyasamı acaba dıye bir denim onuda ınsallah geçer ya
AsyaninAnnesiiii gurbet_gelini12 kokusu agir ama kokudan dolayi gidiyorlar. Sürün temizleyin oyle yıkayın. İnsallah gecer.
Karakayasveet05 Sakın gaz yağı dökmeyin burda tanıdık bir çocuk yandı çok tehlikeli küt kestirin paranit alın geçer hemen