Kirpigiller Defnemhuzurum dokturum bide dedi bugün gittim kuru inciri zeytinyağı içine koy bekler ye dedi bı deneyecrgim inslalah
Defnemhuzurum Kirpigiller evet öyle yapın bide gece yatmadan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı içebilirsin bağırsakları yumuşatıyor baya etkisi oluyor içmek biraz zor ama işe yarıyor dene
Kirpigiller Meryem_Cansever bende bilmezdim az içtim hep sikdi günde 3 içtim çok geldi şuan ihtiyaç halinde 2 saat öncesi içiyorum üstüne 8 bardak su içtim bı saat içinde etki etti🤣
Kirpigiller NehirinAnnesiii bünyeye göre değişiyor demek ki ya son 2 ayda 5 kilo vermişim diyetteydim zaten ama karnim davul gibi oldu kladi bu şurup yüzden
Kirpigiller Busraata ya inslh öyle olur cumartesi yola çıkacam perembeden bırakmayı düşünüyordum zorda kalırım diye 6 gün oldu ama hâlâ aynı
Elif_efe_ Kirpigiller oğlumda kullanıyordum sabah akşam , ise yaradı herşeyi denedim ondan önce ama fayda etmemişti , duphalac fayda etti yani ne kadardır kullanıyorsunuz
Kirpigiller Elif_efe_ aslinda ilk syalr 1 ay kullandım az içmişim şuan burda da arkadaşlar söyledi içtikten sonra bol bol su içiyorum 1 saat içinde etki etmeye başladı tek sorun çok çok şişiyor karın aşırı gaz oluyor
Kirpigiller Defnemhuzurum pekmezle karıştırıp denerim keçiboynuzu pekmezi de iyi geliyormuş teşekkür ederim 🙂🙂