Berensln Merhabalar bebeğim 8 ay 15 gunluk Kaç cc mama verebilirim gece acaba? Aranızda Bilen var mı anneler?
Deletedmom_5 Berensln Benim oglum ay ın 9 da 8 ayı bitircek 9 aya dogru gitcek ben 210 cc veriyorum. Ama gun icinde ek gida illaki aliyodur kac ogun aliyo? Ben gece ve sabah veriyorum 210 cc gun icinde muhallebi corba meyveli yogurt falan yiyo.
Berensln Deletedmom_5 210cc hepsini içiyor mu peki? Ben gün icinde 4 ya da 5 kez emziriyorum. Tabi ek gıda da var. İlk defa gece 1 sefer mama verdim 130 cc kadar içti
Berensln Deletedmom_5 Mama vermemdeki sebeb doktor arada sık uyanırsa istersen mama verebilirsin demisti ona istinaden verdim
Deletedmom_5 Berensln Anladım, simdi soyle bisey karni tokken yattiysa 1 saat sonra uyandiysa 90-120 cc arasi verebilirsin ama acsa 210 cc karnini doyuruyo.
Berensln Deletedmom_5 evet karnı tokken yatırıyorum gece 1 saat sonrası ya da yarım saat sonrası ağlayarak uyanıyor hemen..
Berensln Iscan sanırım her bebek farklı yani bizimkiler en azından icdbildiği cc miktarı budur demekki