Sevo97 Kızlar bebeğim 50 günlük ne yaparsam yapıyım uykuya dalamıyor çoçuk ayağımda sallıyorım kucağımda pışpışlıyorum salıncakta sallıyorım uykudan gözlerş kapanıyo sürekli esniyo mızmılanıyo ama uyuyamıyo
Pnarozbulut Sevo97 aynı durumdayız canım 2 aylık olduk hala aynı düzeleceğini sanmıyorum o ne zaman uyumak isterse o zaman uykuya dalıyor ben ne yaparsam yapayım artık oluruna bıraktım
Ayazefe1 Sevo97 45 günlük olduk sürekli omuzda göğüste uyumak istiyor yatağına koyduğum anda uyanıyor kafayı yemek üzereyim uyanıkkende ağlıyor biraz normal durmuyor🥺Napıcamı şaşırdım🥺
SelmaYakup Sıcak olabilir , gaz yeni yeni baslamis olabilir bicok sebebi olabilir canin tek tek kontrol et daha fazla yapabileceğin bisey tok malesef.
Ssssraa “Ve cealna nevmeküm sübata.” Uykunuzu size dinlenme zamanı kıldık. uyutmadan 3-5-7 kere okuyun bebeğinize :)
SelmaYakup Sıcak olabilir , gaz yeni yeni baslamis olabilir bicok sebebi olabilir canin tek tek kontrol et daha fazla yapabileceğin bisey tok malesef.
Sevo97 Ayazefe1 bende aynu durumdayım tek farkımız bizimki mama yiyo emmiyo bende ayağımdan bırakamıyorum uykuya dalamıyo bizim sıkıntımız o ve ağlamıyo mızmızlanıyo sürekli