cinarbebekbusraanne Merhaba bebek emzirme odasında 2 aylıktan 6 aylık olduğu döneme kadar 2-3 kere bebek ağlamasına denk geldik ve bebeğim bu bebek ağlamalarında bebekten daha şiddetli halde hem de bebekten uzaklaşıp artık sesini duymadığımız yerde bile 3-4 dakika daha ağlıyor salı günü uçağa bineceğim bugün emzirme odasında bebek denk geldi ağladı bilerek çıkarmadım hani uçakta daha çaresiz kalacağım sonuçta en üst tepkisi ne oluyor diye ne yapsam susturamadım kendi denediğim metodlar işe yaramadı ben de çıktım sizin bana tavsiye vermenize çok ihtiyacım var bebeğimin en tepki verdiği şey bebek ağlaması uçakta maruz kalırsam nasıl sustururum ağlamasına içim el vermiyor bir bebek katıla katıla ağlayınca morarır falan uçaktan inmek gibi bir şey de yok tedirginim desteğe ihtiyacım var yol 1.5 saat sürecek
minikfarem__ cinarbebekbusraanne her bebek öyledir zaten psikolojik birsey bu. Ben uçakla gelirken bir bebek 2 saat boyunca ağladı diğer bebek de ona eşlik etti. Ben bebeğimi uyuttum sorun yaşamadım. Ha ağlasaydı kucağıma alır iki tur atardım uçakta kalkınca napim
Alyaprenses cinarbebekbusraanne bebekler ağlayan bebeğin kendi sesi olduğunu zannedip ağlıyorlar ne zaman ki beden algısı ayrılıyor o zaman ağlama durumu da kalmıyor benim bebeğimde öyleydi ağlayan görünce başlardı ağlamaya ama 10 aylık oldu artık ağlayan görünce ağlamıyor bakıyor sadece azıcık daha sabır yapabileceğiniz çok bir şey yok dikkatini dağıtmaktan başka sesli oyuncaklar işe yarayabilir
cinarbebekbusraanne Alyaprenses Yesim95 minikfarem__ Teşekkür ederim ben bu süreçten geçenleri görünce biraz daha başkaları da yaşamış ama sorunları çözülmüş ya çözümsüz hissetmiyorum çok sağolun cevaplarınız için
Yesim95 Benim bebeğimde aynı bazen ablası ağlıyor o da başlıyor ağlamaya emzirmek veya mama/ su vermek, çıngırak , ışıklı müzikli oyuncaklar ilgisini çekebilir.