Cinarefee Kzlar oğlumla ilk kez tatile çıkacağız Didim’de aile oteli seçtik hem heyecanlıyım hemde korkuyorum özellikle yanında bulundur dediğiniz bir şey varmı gidenler uyku saatini nasl yaptınız yemek eglence deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Wanderlust Cinarefee bizimkisi 3 aylik oldugundan beri tatillere gittik o kendi ritminj buluyor endise etmeyin simdiden☺️ sapka, uv korumali mayo ust, gunes kremi, ates dusurucu, ates olcer, tetagil sivrisinek koruyucu benim yanima aldiklarim.
Snowglobe Cinarefee üstte kalsın bizim de 11 aylık ama gittiğimiz de 1 yaşında olacak. 7 aylıkken kış tatili yaptık ama o biraz farklıydı. Yazın insan ürküyo güneşten. Yanıktan. Terden.
Nesli06 Cinarefee 6 aylıkken gitmiştik tam ek gıda başlama sürecinde 🤣 döndüğümüzde başladım. Bol bol müslin örtü bez ıslak mendil bol bol zıbın almıştım. Güneş kremi sivrisinekler için sprey. Kulak çubuğu. Mayo, mayo bez. Şapka. Bebek arabası. Hatırladıklarım bunlar. Ama tatil bebekle zor olmuştu. Yani otel tatilleri zor oluyor. O yüzden bu sene villa kiraladık bizim için daha iyi olcak.
Kalimbanne Cinarefee kesinlikle bol bol güneş kremi sürün bebise güneşten sonra yani odaya tamamen geçince mutlaka nemlendirin minnak cildini benim oğlum deniz kenarinda uyumamisti 7 aylıkken bir de 18 aylıkken gitmiştik uyku saatinde odaya gidiyorduk küçükken 2 uyku yapıyordu bir öğle bir de akşam yemeğine hazırlanırken uyutuyordum oğlum uyurken saçımı falan yapıyordum düz ayak bir tatil köyü ise mutlaka arabasını alın belki arabada da uyur 😇 muslin örtüler coj hayat kurtarıyor oğlumun muslinden pancosu var onu giydiriyorum sürekli sağı solu gezerken bile giydiriyorum 😂
Cinarefee Wanderlust durmaz tatilimiz zehir olur diyede korkuyorum açıkçası doğumdan sonra ilk kez gidicez buna ihtiyacım var onada değişiklik olsun mutlu olsun istiyorum ama bakalm belki suya girdiğinde çok yorulacagı için sürekli uyumak ister otel odasından çıkamayız
Cinarefee Snowglobe evet hiç bir pürüz çıksın istemiyo insan sinek ısırsa bana kahır.oluyo kaldı ki güneş yanıgı vs düşünemiyorum bile 🙈
Cinarefee Nesli06 çok sevindim biz de villa düşündük ama oğlum yürümüyo her yere emekleyerek keşif etme derdinde evde bile sürekli peşindeyiz dolap kapakları televizyonu asilmalar villada bir dakika durmazdı en azından otelde tek oda biraz daha az yoruluruz diye düşündük 🤣
Wanderlust Cinarefee benim bebegim sokaga aliskin dogdugundan beri hergun cikariz hagmur camur demeden o yuzden tatilde sorun yasamadim hic uykusu gelince bebek arabasinda gezinirken uyur aliskin oldugu icin, kis tatili de yaptik 9 aylikti o zaman da ayni sekilde sorun yasamadik ne uyku duzeninde ne de kendi hayatimizda tatilde o bize ayak uydurdu genelde, acik havada da daha guzel uyuyor zaten. Sudan sonra uyumasi icin gerekli ortami ayarlarsaniz odaya cikmaniza gerek olmaz golgede de uyur gayet endise etmeyin
Cinarefee Kalimbanne bi an acemilikle müslin almak aklıma bile gelmedi teşekkür ederim hemen valizine koyuyorum
Cinarefee Wanderlust Massallah diyeyim benim oğlum evden başka anneannesinin evinde bile uyumuyo özellikle dışarda ise ayakta sallanmaya çok alışmış tek olumlu yönümüz suyu çok seviyo suda oynarken yorulup bebek arabasında uyurmu diye düşünmüyo değilim ama sanmıyorum 3 uyku yapıyo üstelik 🤣
Kalimbanne Cinarefee burun aspiratörü, vitaminler, pişik kremi, serum fizyolojik falan hep cantamizda oluyor ne olur ne olmaz calpolü de alın yanınıza aklıma bunlar geldi keyifli tatiller diliyorum 😇 yorucu olsa da keyifli oluyor
Kalimbanne Cinarefee ateş olceri unutmayın 😂 2 günlük anneme geldim valizle geldim. Büyüdükçe oyuncaklar,kitaplar da ekleniyor yok çıkartmalı kitabı, yok itfaiye kamyonu, sevdiği hikaye kitabı…