Annesininnbirtanesiii Merhaba sevgili anneler 2 aylık bebeğimin boynu pişik oldu silmeme rağmen. Çok fena kızarık ve hafif kabarık neler geçirebilir bilgisi olan yazabilir mi rica etsem.
Azyef Annesininnbirtanesiii güzel bir Gül suyu edının onunla silin bende yazın doğum yaptım onunla gecırdım pişiği isiliği
minikfarem__ Annesininnbirtanesiii boynunu silmeyin tahriş oluyor. Yaz zaten sık sık duş aldırın bir de ben pişik kremi sürüyordum arada
semasi17 Annesininnbirtanesiii doğdu doğali Utalk Pudra kullanirim eczaneden alıp 10 aylık hemen pisigi söndürür güzelce banyo yaptır kurula sür pudrayi sabaha eser kalmaz Allah’ın izniyle kuzum
Sadeceanne1612 Annesininnbirtanesiii Pudra çok zararlı la roche cica kullanabilirsin ben hem bebeğimin yüzüne haftada bi sürüyorum bi de vücudu pişik isilik olan yere
Betyy00- Annesininnbirtanesiii benımde bebegım kıvrım yerlerı pişik oluuor koltuk aştımada bakmafıysan bal genelde orasıda oluyor. Ben krem kullandım ılk hametan bepantol ama nemlı bıraktıgınıcın gecmedi direk pudra kullandım ve aksamına gecmıstı agzını ve burnunu ıyı koruyorak dökun pudrayı havada ucusmasın yeter çünkü baska bır sey çare olmuyor ınan kı
Maviela Annesininnbirtanesiii ıslak kalmasın boynu banyodan sonra falan iyice kurulayın ve sudokrem kullanın hatta koltuk altı da pişiyordu bazen oraya da sürüyordum bize Birtek o işe yaradı
expelliarmus Annesininnbirtanesiii sudocrem iyi geliyo canım. Ama en en önemlisi orayı sürekli kuru tutman gerekiyor. Bizim de cok fena olmustu bi sürü krem denedim zar zor geçti sonra sürekli kuruladım gün içinde saatte bir kontrol ederim pamuklu ağız mendiliyle kurularım. Artık olmuyo pişik