Osgeelisa Kızlar benim kızım 11 ay 15 günlük aşırı bi öksürük doktora götürdüm grip başlangıcı ciğerlerinde bişey yok dedi öksürük gelince sırtına vur o şekilde geçer dedi 3 gündür yapmaya çalışıyorum ama hala geçmedi nefes almasında bi sıkıntısı yok morarma felan da olmuyor bitkisel ne yapabilirim acaba başına gelen varmı ?
Mavilii Osgeelisa çörek otu yagi faydaliymis die duydum. Bi araştırın. Ayak altına masaj yapılıyordu sanırım onunla. Belki faydası olur Bi deneyin
Mmc_sirin Osgeelisa Balli sut icine karabiber 3 gunde keser bogazi tahris olmus benim oglanda oyleydi kullanmadigim ilac kalmadi gecmesi en son bal sut karabiber yaptim kesti
Kahvegerek Osgeelisa prospan verebilirsiniz. Odasına ıslak çamaşır asabilirsiniz uykusunda çoksa öksürüğü ketılın ağzı açık şekilde kaynatabilirsiniz tabi buhar makinası yoksa
BebekE Osgeelisa sarımsağı ezin doğal zeytin yağında bir süre bekletin gece yatarken (sadece yağ kısmını) ayağının altına sürün ve çorap giydirin. Ben çok faydasını gördüm korona olmuştuk kızıma yaptım. Prospan vermeyin onu 2 yaş altına sağlık bakanlığı sakıncalı diyor. Başka öksürük şurubu bilmiyorum.
Gizemcaglar01 Osgeelisa benim bebeğim de inanılmaz öksürük vardı doktorumuz prospan bitkisel öksürük şurubu verdi devlet karşılamıyor 89 TL çok iyi geldi günde 3 kez veriyorum azaldı bitti gibi bişey bebeğim 5 aylık
Aryemus_3 Osgeelisa havlu sabun uygulamasini yapın instagramda merih kafası var detaylı yazıyor hiç bakın geçmiş olsun benim oğluma çok iyi geliyor
Simalhale Osgeelisa cnm benim kızımda D var 2 gündür günde Defa zeytinyağıyla pekmez ilitip içiyorum öksürük azaldı yaparsan faydasını görürsün inşallah Rabbım evlatlarımızi korusun Sifa versin hepsine inşallah
Aryemus_3 Osgeelisa sizden de 😇 ne güzel çok mutlu oldum faydasını gören çok kişi var bizde gördük herkese söylüyorum
FatmaKrbkl Osgeelisa tereyeğını ılıtıp pekmez katıp ondan da azcık veriliyor ama ben oğluma ne zaman versem midesi bulandı kustu, bilmiyorum kızınız içebilir mi, bir de ayak altına viks de çok rahatlatıyor, çok geçmiş olsun 🌸
Osgeelisa FatmaKrbkl pekmezi denedim onu çok seviyor içiyor tereyağ ile sevmedi rabbim bütün hastalara şifa versin çocugun hastalığı daha zor teşekkür ederim bilgileriniz ve deneyimleriniz için 💕
FatmaKrbkl Osgeelisa ya ben Instagram kullanmıyorum da bu havlu sabun uygulamasını nasıl yaptınız anlatır mısınız rica etsem 🙏